MAYDAY Techno Party Dortmundban

Akit más uticélok – London, Párizs, Genf és Berlin – érdekelnek, lépjen tovább az easyJet jegyvásárló modulba

Minden évben, idén április 30-án, a techno zene szerelmeseinek szeme Dortmundra szegeződik, ahol Németország legnagyobb beltéri partija, a MAYDAY kerül megrendezésre. Több mint 70 DJ gondoskodik a vendégek jó hangulatáról. Idén több mint 25 000 techno rajongót várnak Dortmundba!

Az évek során híres művészek sora, mint például Moby, Spoon, Sven Väth vagy Prodigy léptek fel és bűvölték el zenéjük ritmusával a techno rajongókat, akik a világ minden tájáról érkeztek Dortmundba. A MAYDAY idén is felejthetetlen élményt ígér, hiszen olyan nemzetközi szupersztárok, mint Paul Van Dyk, ATB vagy Fedde le Grand fogják pörgetni a korongokat!

A Westfalenhallen stadion klubhelyszíneit a zenei stílusok szerint osztják fel. Minden egyes helyszín sajátos vizuális effektekkel és dekorációval rendelkezik – minden adott, ami erősíti a zenei eufóriát, amely magával ragadja a testet és a lelket. Az idei klubhelyszínek a következők: az Aréna a trance, az electro és a progresszív stílusok, a Birodalom a house és hardtechno, a Casino a house, minimal és techhouse míg a Plaza az acidwars, a housekeeper és a hardcore gladiator rajongókat várja.

Jegyek

Németország legnagyobb techno partyját 2009. április 30-án, csütörtökön rendezik meg, este 18:00-tól másnap reggel 9:00-ig tart. Jegyek elővételben 53.90 eurótól kaphatóak online.

Hogyan juthat el a helyszínre?

A dortmundi vasútállomásról az U45/U46 jelzésű villamossal közvetlenül eljuthatunk a Westfalenhallen stadionhoz.

Foglajon most és kezdődjön a parti a MAYDAY 2009-en!

Ülőhelyek foglalhatóak Budapestről Dortmundba 6200 forinttól egy irányba, adókkal és illetékekkel együtt.

———————————————————————————————-

Síparadicsomok a Genfi-tó környékén

Az idei őszi és téli szezonban az easyJet elrepíti Önt a Genfi-tó környéki gyönyörű síparadicsomokba.

Svájc az egyik legnépszerűbb síparadicsom a világon: hó, jég, ködbevesző hegyek és ősi kastélyok várják a turistákat. Látogasson el Ön is a jégbirodalomba!

Élményekben gazdag téli nyaralásra a Genfi-tó környéki régió számtalan lehetőséget kínál. Adunk most Önnek néhány tippet, ha esetleg nem tudna választani a helyszínek közül. Kezdő netán, vagy más jellegű téli sportok iránt érdeklődik?

Highslide JS

Chateau-d*Oex/Rougemont

Chateau-d*Oex legfontosabb eseménye a Nemzetközi Hőlégballon Hét, amely 2009. január 24. és február 1. között kerül megrendezésre. Az ég itt gyakran kap lángra, hiszen ez a világ hőlégballonos központja.

A síelés szerelmeseinek Rougemont tökéletes választás, hisz közvetlen összeköttetésben van a Gstaad-i sípályákkal: 250 km-nyi lesikló pálya, 60 km-es hótalpas ösvény. Terepsíelőknek a La Lecherette ideális hely a magasan fekvő Les Mosses-i fennsík 42 km-es pályaszakaszával.

Hogyan lehet odajutni?
Tömegközlekedéssel: Genfből vonattal Montreux – Oberland Bernois-ig, onnan egy újabb vonattal Chateau-d*Oex-be.
Autóval: A Genf-Lausanne-Vevey-Fribourg autóúton a Bulle kijáratnál letérve kell követni a Chateau-d*Oex-be vezető utat.

Sarkvidéki hangulat: A Jura

A Canton de Jura régió a terepsíelés szerelmeseinek paradicsoma. Természeti adottságai révén gyakran hasonlítják az Északi-sarkvidékhez. Nem kevesebb, mint 300 km tökéletesen kialakított síelésre alkalmas út várja a Jurába látogatókat.

A Vallée Joux Európa egyik legnagyobb síparadicsoma, völgye pedig az óragyártás bölcsőjeként ismert. Egy másik népszerű terepsíelésre alkalmas helyszín a St. Cergue környékén található Givrine. A husky kutyák otthonosan mozognak ebben a környezetben és várják azokat a vendégeket, akik kutyaszánon kívánják bebarangolni a festői tájat.

Hogyan lehet odajutni?
Tömegközlekedéssel: Vonattal Vallée Joux-ba kell utazni. A vasútállomás közvetlenül a repülőtér mellett található. Körülbelül két óra alatt ér oda a vonat.
Autóval: Genfből A1-es autópálya Gland kijáratánál letérve Vallée de Joux irányába.

Highslide JS

A fényes Villars-Gryon

Villars-Gryon annyira világos és napos, hogy az embernek az az érzése támad, hogy a nap és az égbolt közvetlen közelségében terül el.

Igazi családi célpont a Genfi-tó környéki sírégióban. Villars-Gryon ideális hely egy felejthetetlen családi vakáció eltöltésre. Változatos pályái között mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt: 51-100 km lesiklópályák, 16-30 km hótalpas ösvény, terepsíelés 50 km-ig, illetve 16-30 km-es túra útvonalak.

Hogyan lehet odajutni?
Tömegközlekedéssel: Villars-Gryon vonattal 2 óra alatt érhető el a genfi repülőtérről.
Autóval: A genfi repülőtérről kevesebb, mint 1 óra 20 perc alatt elérhető.

Fiataloknak: Leysin/Les Mosses

Leysin a snowboardosok és a freestyle síelők Mekkája. Leysin az egyik legváltozatosabb svájci desztináció modern és kozmopolita hangulatával. A városban több főiskola is található, így válthatott a fiatalok által egyik leginkább kedvelt freestyle síközponttá.
A Tobogganing Park Leysinben Európa legnagyobb félcsöveivel rendelkezik, amelyek akár a szenzációs 250 méteres magasságú görbületig is felérnek.

Hogyan lehet odajutni?
Tömegközlekedéssel: A genfi repülőtérről vonattal vagy busszal a genfi vasútállomás hatpercnyi távolságra van. A vasútállomásról Leysin-be két óra alatt lehet eljutni.

Vásároljon online repülőjegyet most!

2 hozzászólás

  1. Repülni jó » A repülőterek egységes díjszabása

    2008. október 31. @ 12:44

    […] Az immár második olvasati tárgyalás során az EP – a tagállami kormányokat képviselő Tanáccsal egyetértésben – úgy ítélte meg, hogy a repülőtéri díjakról szóló jogszabálynak az évi egymilliónál kevesebb utast fogadó repterekre történő kiterjesztése feleslegesen róna adminisztratív és bürokratikus terheket olyan piaci szereplőkre, amelyek földrajzi és egyéb strukturális tényezők miatt amúgy sincsenek versenyben a nagyobb légikikötőkkel. Az irányelv ugyanakkor utasforgalomtól függetlenül kiterjed majd minden egyes EU-tagállam legnagyobb repülőterére. Repüljön az easyJettel a svájci síparadicsomokba! […]

  2. Repülni jó » 1,8 százalékkal csökkent Ferihegy forgalma 2008-ban

    2009. január 21. @ 12:44

    […] Vadásszon EasyJet repülőjegyre […]