Online jegyvásárlás szabályai a körjáratra

Az online jegyvásárlás során a megrendelő saját nevén egy vagy több utashelyet rendelhet a Tököl – Budaörs – Farkashegy körjárat oldalon meghirdetett útvonalak közül az adott típusú repülőre az oldalon meghirdetett email címre küldött elektronikus levélben.

1. Repülni Jó Portál Csapata, mint a megrendelés lebonyolítója válaszlevelében visszaigazolja, hogy a megrendelő neve/járatinduló és célállomása/géptípus/ülésszám/előleg összege tartalmú megrendelést a 2010 július 24 napi körjárat rendezvényre a légi szolgáltató nevében elfogadja.

Megrendelő a visszaigazoló levélben meghatározott összeget átutalja az OTP Banknál vezetett 11742001-20053189 számú számlára. A közlemény rovatban kötelező feltüntetni a megrendelő nevét és személyigazolvány számát.

2. A megrendelés akkor jön létre, amikor az összeget a fenti bankszámlán a bank jóváírja. Erről Repülni Jó Portál Csapata elektronikus levélben értesítést küld a megrendelőnek.

3. Megrendelő a körjáraton a légi szolgáltatól az elfogadott megrendelése alapján részére félretett szakasz jegyet harminc perccel a járat indulása előtt átveszi. A megrendelő e minőségét személyi igazolványával igazolja. Amennyiben megrendelő személyesen nem jelenik meg a jegyátadásnál, az általa szabályszerűen meghatalmazott személy jogosult a jegyeket átvenni.

4. Ha megrendelő a körjáraton a szakasz jegyet bármely okból időben nem veszi át, akkor légi szolgáltató a nap folyamán lehetőség szerint egy másik szakaszjegyet ajánl fel helyette. Ha ilyen szakasz jegy nincs vagy ezt megrendelő nem fogadja el, akkor légi szolgáltató – ahogy az a nagygépes repülésben is szabály – az összeget megtarthatja.

5. Légi szolgáltató a járatok összeállításánál figyelembe veszi a megrendelő egyéb írásbeli kívánságát, ami a repülés körülbelüli időpontjára és az utasok együtt repülésére vonatkozik. Légi szolgáltató jogosult az azonos árú szakasz jegyek vonatkozásában repülőgép cserére.

6. Légi szolgáltató kijelenti, hogy az időjárás előrejelzés függvényében 2010 július 23-án 11 órakor elrendelheti az esőnapot, amely 2010 július 25-én vasárnap az eredeti menetrend szerinti repülést biztosit. Erről a közönséget a Repülni Jó Portálon a tárgyi napon 12 órától megjelenő közleményben értesítik, a megrendelőket pedig erről Repülni Jó Portál Csapata elektronikus levélben külön-külön is értesíti.

7. Légi szállító jogosult más légiszállitókat az utasrepülés kiszolgálásába igény szerint bevonni.

8. Jelen szabályzatot a Portál a Tököl – Budaörs – Farkashegy körjárat oldalon elérhetővé teszi és azt az online jegyvásárlás folyamatában részt vevő szereplők – a megrendelő a vételár megfizetésével mint ráutaló magatartással – elfogadják.

Az online jegyvásárlásban légi szállító a Jetstream Kft (székhelye: 2316 Tököl Repülőtér I. kapu), Repülni Jó Portál Csapata pedig a portál tulajdonosa a Varghson Kft (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 145, fszt. 1)

Vissza a főoldalra

STA TRAVEL