Nyerjen autogiro repülést wellness hétvégével

Az idén eddig tíz szám jelent meg a Repülni JÓ Füzetek időszakos, csak elektronikusan elérhető kiadványunkból a Digitalstandon, most másfél hónap időszakra nyári szünetre vonulunk.

A nyári szünet alatt akcióban kettő darab 5-5 számot tartalmazó csomagban kínáljuk az eddigi Füzeteket, közös fődíjként egy tíz perces autogiro repüléssel Fertőszentmiklóson, vele együtt a kétszemélyes wellness hétvégével a közeli Hegykő fürdőhelyen a Tornácos Panzióban.

Vásároljon csomagot!

A közös fődíj mellett az akcióban mindegyik csomaghoz külön-külön csomagonként 10-10 darab Repülni JÓ Könyvet is lehet nyerni.


Még több kép a Tornácos Panzióról

Aki mind a két csomagot megvásárolja, annak dupla nyerési esélye lesz a sorsoláson!

Vásároljon csomagot!

A csomagvásárlás feltételei

Az akcióra az alábbi szabályok érvényesek.

1. A 10 Füzetből két csomagot hoztunk létre:

Téli Repülni Jó Füzetek csomag, amely a Repülni JÓ Füzetek első öt számának egy-egy digitális példányát tartalmazza, címek a nagyítható képen.

A csomag ára: 1500 Ft

Nyári Repülni Jó Füzetek csomag, amely a Repülni JÓ Füzetek hatodik számától a tizedik számig, az utolsó öt szám egy-egy digitális példányát tartalmazza, címek a nagyítható képen.

A csomag ára: 1500 Ft

2. Vásárlási időszak 2013 szeptember 15-ig tart, amikor a Digitalstandon a Repülni JÓ Füzetek oldalán az egyedi lappéldányok vásárlása alatti mezőben érhető el a téli és nyári csomagvásárlási lehetőség.

3. A Téli és a Nyári Repülni JÓ Füzetek csomag vásárlásának közös fődíja egy tíz perces autogiro repülés Fertőszentmiklóson, vele együtt a kétszemélyes wellness hétvége a közeli Hegykő fürdőhelyen a Tornácos Panzióban.

4. Egyéb díj csomagonként 10-10 darab Repülni JÓ Könyv

5. Eredményhirdetés ezen az oldalon, az oldal tetején 2013 szeptember 17-én, kedden érhető el.

6. Dupla nyerési esély, ha valaki mind a két csomagot megvásárolja.

Korábbi Retro műrepülés csomagvásárlási akciónk
fődíjának lerepülése

7. A csomag megvásárlásával a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a nevét és lakóhelyének nevét (nem lakcímét) nyilvánosságra hozzuk. Fődíj esetén róla, az autogiro repüléséről és a wellness hétvégéjéről anyagokat készítsünk és azokat publikáljuk.

Könyvnyereményéről értesítő elektronikus levelünket legkésőbb 2013 szeptember 23-ig visszaigazolja, ellenkező esetben a nyereményre való jogosultságát elveszti.

Vásároljon csomagot!
A csomagok megvásárlása az egyedi lappéldányok
vásárlása alatti mezőben lehetséges.

STA TRAVEL