Médiaajánlat

A Repülni Jó Csoport célja a repülés iránti rajongók és izgulók minél több repüléshez kapcsolódó élményben való részesítése, általuk minél több repülési szolgáltatás igénybevételének előmozdítása. Anyagainkat nem pilóták készítik, a nyelvezet nem szakmai, hanem ismeretterjesztő és a fentiekre ösztönző.

TEVÉKENYSÉGÜNK ÉS EGYSÉGEINK

1. Repülni JÓ Portál

Benne a Magazin heti 3-5 új anyaggal, magyar és nemzetközi repülős aktuális témákkal, helyszíni riportokkal. Kiemelten kezeljük a kereskedelmi repülést, a repülőnapokat és a jövő irányait.

Egyedülálló a GÉPMADARAK katalógusunk, amely repülőgép gyáranként rendszerezve típusokat, képeket, videókat, eseményeket mutat be több mint kétezer oldalon, heti egy-két frissítéssel.

Jelenleg kicsit visszafogott egységünk a Piactér, amely a jövőben tervezett elektronikus értékesítés színtere lesz majd.

Portálunkat a Repülni JÓ Facebook oldalunk támogatja napi többszöri frissítéssel.

2. Repülni JÓ ÖSSZERAKHATÓ Könyv

Egyedülálló friss fejlesztésünk a Digitalstandon a fejezetekből szabadon összeválogatható elektronikus könyv. Jelenleg 5 és 15 egységet beválogatva kedvezményesen megvásárolható, később új fejezetekkel bővítjük majd.

A Repülni JÓ ÖSSZERAKHATÓ Könyv az utóda egyetlen nyomtatott kiadványunknak, ami a Légikatasztrófa a jövőnek üzen témában készült.

3. HIDROPLÁNOK

Magyarországon egyedül foglalkozunk a vízről való repüléssel több oldalon is. Ebben jelenleg legaktívabb egységünk a Magyar Nemzet Online rendszerében hetente, minden péntek délelőtt új bejegyzéssel megjelenő Hidroplánok blogunk.

hidroplánok_címlap1

Ennek elődje és támasza a Vizirepülés.hu oldalunk, amely tavaly óta követő üzemmódban frissül csak.

Szintén különleges a témában működtetett angol nyelvű oldalunk, a Seaplaneinternational.com, amely naponta frissülő közösségi oldallal is rendelkezik.

4. Hölgypilóták Blog

Rendszeresen a cimlapon szerepelünk az Index2 blogrendszerében a fenti, nők a repülésben témában készített blogunkkal, amely két-három naponta jelentet meg új anyagot. A Hölgypilóták közösségi oldala naponta többször frissül.

5. Rendezvényeink

Kisgépes repülést segítő rendezvényeink – repülődélutánok, Budapest körüli körrepülés és pályázati nyertesünk retro műrepülése – mellett videóra vett tóksókat is rendeztünk.

225sales.jpg

TÖBB ELEMBŐL ÁLLÓ MÉDIA AJÁNLAT

Az elmúlt hét évben, mióta működünk, több, Magyarországon egyedülálló új elemmel szolgáltuk ki közönségünket, itt is hiszünk a személyre szabott innováció erejében.

Összes felületünkön jelenleg havonta százezer ember fordul meg, ezért egyedi ügyfeleinknek a komplex, egyszerre több elemből álló média szolgáltatás hatékonyságát kínáljuk.

Kérjen tőlünk ajánlatot írásban – a varghson@chello.hu email címen.

Ügynökségi értékesítési partnerünk:

Budaörs, 2014 április 15.

Dr. Varga Sándor
Mobil: +36 20 977 6225
a Repülni Jó Csoport vezetője

STA TRAVEL