Mobilvideó pályázat kiirása

A pályázat hivatalos neve:
HungaroControl mobilvideó pályázat a repülés szépségéről

1. Kiíró a Repülni JÓ Portál, a pályázat témája a repülés szépsége.

2. Pályázatot 2011 március 31-ig lehet beküldeni 2010 vagy 2011 évben készített mobilvideó felvételekből. Eredményhirdetés a Repülni JÓ Portálon 2011 április 6-án.

A pályázatok megtekintése

3. Egy pályázó egy darab kizárólag mobiltelefonnal készített maximum 200Mb-os méretű és legfeljebb 5 perc hosszú videóval pályázhat. Természetesen elfogadunk olyan videót is, amit a pályázó utána számítógépen vágott meg. A pályázónak címet kell adnia a művének és egy 480×360 pixel méretű nyitóképet is kell a levélben küldenie.

4. A videót a pályázó a nagy méret miatt az alábbi két fájlmegosztón keresztül (www.yousendit.com, www.toldacuccot.hu) küldheti el a Mobilvideó pályázat címre.

5. A pályázat érvényességének további feltétele, hogy a levél tartalmazza a pályázó polgári nevét, címét, és az információt arról, hogy a pályázatban küldött videót hol, mikor és milyen típusú telefonnal készítette, telefonon vagy számítógépen vágta meg.

6. A mobilvideó pályázat díjai:

Első díj: Látogatás a HungaroControl, a Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. központjában és egy két személyre szóló négycsillagos wellneshétvége a Hotel Vértesben Siófokon.

Második díj: Kétszemélyes kétnapos sörtúra Prágába az STA Travel szponzorálásával.

Két harmadik díj: Egy-egy vitorlázó iskolakör az Aeroclub Farkashegy szponzorálásával.

7. A pályázati feltételeknek nem megfelelő beküldött mobilvideókhoz a kiíró hiánypótlást kérhet vagy azt elutasítja. A kiíró az elutasítás elleni fellebbezést kizárja.

8. A pályázó a jelentkezés beküldésével hozzájárul pályázata közzétételéhez és adatai további marketing célú felhasználásához a szponzorok, valamint a Repülni Jó Portál által.

9. A kiíró a pályázati feltételeket menet közben egyoldalúan módosíthatja, azokat ezen az oldalon a dátum megjelölésével teszi közzé.

Budaörs, 2011 február 27.

STA TRAVEL