Hidroplán nézőhajó utazási szabályzat

A Repülni Jó Portál kiadója – www.repulnijo.hu – a Varghson Kft (székhelye: 2040 Budaörs, Szabadság út 145 fszt 1) mint szervező – továbbiakban: szervező – 2013 szeptemberében európai hidroplán találkozót szervez Tihanyban.

A közönség részére a Balatoni Hajózási Részvénytársasággal együttműködve szervező nézőhajókat indít Siófokról, hogy az érdeklődők a balatoni leszállópálya mellől tekinthessék meg a hidroplánok fel- és leszállását és üzemelését.

1. A nézőhajó a siófoki kikötőből indul Tihanyba és oda is tér vissza, a hajóút körülbelül négy óra hosszú lesz, ebből a hajó több mint másfél órát a tihanyi vízi repülőtér leszállópályája mellett tartózkodik.

2. A nézőhajó tervezett indulási időpontja 2013. szeptember 7 szombat 9 óra 30 perc – kódja: hidroplán nézőhajó7 – és másnap 2013. szeptember 8 vasárnap 9 óra 30 perc – kódja: hidroplán nézőhajó8.

3. A nézőhajó a tervezett időpontnál később indul, amennyiben a hidroplánok üzemelése bármilyen okból később kezdődik.

4. A hidroplán nézőhajóra a jegyvásárlás csak online módon történik. A hajózáson csak 2007-ban vagy előtte években született személyek vehetnek részt.

Az érdeklődő a varghson@chello.hu email címen a hajóúton részt vevő neve, születési éve, személyazonossága azonosítási okmánya és a hidroplán nézőhajó kód feltüntetésével a jegyet megrendeli. A szervezőtől kapott megrendelést elektronikusan visszaigazoló levél alapján az abban megjelölt számlaszámra az érdeklődő a jegy árát két munkanapon belül átutalja vagy befizeti. A jegyvásárlás akkor válik érvényessé, amikor a bank a megfelelő összegű átutalást a visszaigazoló elektronikus levélben közölt számlaszámon jóváírja, erről a tényről szervező a megadott e-mail címre elektronikus értesítést küld.

5. A hidroplán nézőhajó jegyvásárlók között a szervező 2013. szeptember 3-án néhányat kisorsol, akik a találkozón részt vevő hidroplán pilóták vendégeiként egy körrepülésen vehetnek részt.

6. Több hidroplán nézőhajó jegy egyszerre történő megrendelése esetén csak a hajózáson részt vevő egy fő fenti adatait kell a megrendeléskor megadni, a plusz egy-két stb. fő adatait elég lesz majd a beszálló kártyára kinyomtatni.

7. A nézőhajóra a beszállás a szervező által megküldött és az utas által otthon kinyomtatott beszállókártyával történik, ahol a szervező ellenőrzi a beszálló személy személyazonosságát.

8. Szervező jogosult jelen szabályzatot kibővíteni és aktualizálni 2013 szeptember 6-én pénteken 16 óráig, amit vásárló elfogad és az utazás tervezett megkezdése előtti azt jelen online elérhetőségen minden külön értesítés nélkül ismerheti meg.

STA TRAVEL