Hidroplán nézőhajók a Balatonon

Európai hidroplán találkozót rendezünk 2013 év szeptemberében, nyolcvan év után újra hidroplánok érintik a Balaton vizét Tihanyban majd egy kilométerre a parttól.

Az eseményre nézőhajókat szervezünk, hogy az érdeklődő közönség a vízi leszállópálya mellől élvezhesse a hidroplánok fel- és leszállását és repülését a Balatonon. Egy kis ízelítő a hidroplánok világából Európából.

A hidroplán nézőhajó jegyet vásárlók közül néhányan, akiknek a sorsolás kedvez, a találkozón részt vevő hidroplán pilóták vendégeiként egy körrepülésen vehetnek részt.

A hajók Siófokról 2013 szeptember 7 szombat és szeptember 8 vasárnap délelőtti indulással közelítik meg a tihanyi vízi leszállópályát, a program négy órás, ebből a hajók legalább másfél órát a tihanyi vízi leszállópálya mellett töltenek.

Jegyet csak tőlünk és online lehet vásárolni, részletes szabályait itt olvashatja.

A Balatoni Hidroplán Fesztivál rendezésére készülve három éve konferenciát szerveztünk, az elmúlt években folyamatosan ismerkedtünk a hidroplánok csodálatos világával, nézze meg róla videóinkat, képeinket és beszámolóinkat a www.vizirepules.hu cím alatt.

Kedves olvasónk, reméljük, a látottak alapján kedvet kap arra, hogy 2013 őszén ott legyen a nézőhajón.

STA TRAVEL