Bogácsi Alabástrom Panzió és Étterem

A panzió Bogács legimpozánsabb épülete, mely Bogácsot Mezőkövesd felől közelítve, a főúton balra, a Hór-patak partján kellemes hangulatos környezetben, a gyógyfürdőtől alig 100 m-re található. A kétszintes panzióban a fürdőszobás, TV-vel felszerelt szobák állnak rendelkezésre.

A vendégek az épület teraszain, kényelmes, TV-vel felszerelt társalgókban, vagy a panzió kerti bútokkal felszerelt kerthelyiségében kellemesen tölthetik el szabadidejüket. A panzió kertjében található grillezőt, bográcsozót és nyársalót térítésmentesen vehetik igénybe. Szolgáltatásaink között szerepel vállalati rendezvények, családi események, találkozók, bankettek, bálok lebonyolítása. A panzió udvarán gépkocsik részére parkolási lehetőség van.


A panzió földszintén található a hangulatos, II. oszt. étterem , mely 80 fő befogadására alkalmas. Az étterem nyári időszakban 30 fős terasszal bővül. Ételkínálatunkban a magyar konyha házias ízei szerepelnek, melyhez a világhírű egri borokat ajánljuk.

P R O G R A M O K


-A környező hegyek erdeiben a vadászati szezon szeptembertől januárig tart.Vadászat alkalmával nagyvadakra /szarvas, muflon, vaddisznó/ lőhetnek a helyi és vendégvadászok.
-A bogácsi-tó partján kellemes környezetben hódolhatnak szenvedélyüknek a horgászni vágyók.
-Kellemes kirándulások, gyalog- és kerékpártúrák tehetők a közeli Bükk-hegységben, valamint érdekes látnivalókat kínálnak a szomszédos települések is. Eger és Mezőkövesd közelsége is számos programlehetőséget kínál.

Á R A K – 2 0 0 8

W E L L N E S S – N A P O K

G Y Ó G Y H É T

S Z Á L L Á S F O G L A L Á S

Levélben: Alabástrom Panzió 3412 Bogács Dózsa Gy. u. 17/a
Telefonon: 49/534-027
Faxon: 49/534-028
Mobil: 30/409-8504
E-mail: alabastrom001@t-online.hu
Web cím: www.menet.hu/alabastrom

M E G K Ö Z E L Í T H E T Ő S É G

Gépkocsival a 3. számú főútról Mezőkövesdnél való letéréssel a főúton balra, a Hór-patak partján. Vasútállomása a Budapest-Miskolc vonalon Mezőkövesd, ahonnan menetrendszerinti buszok indulnak a községbe.

STA TRAVEL