AVIAREPS Magyarország az új belgrádi járatról

Ma reggel érkezett Belgrádból az Air Serbia új napi járata. A légitársaságot itthon az AVIAREPS Magyarország Kft képviseli. Tóth Attila ügyvezető beszélt a járatnyitás adta új lehetőségekről:

A minden formájában teljesen újjászületett szerb légitársaság napi járatokat indított Budapest és Belgrád között.

airserbia22

Ezzel nemcsak a két főváros között biztosítja a leggyorsabb és legkényelmesebb összeköttetést, hanem a balkáni régió több nagyvárosa és nehezen megközelíthető célállomása is könnyen elérhetővé válik.

Ezen kívül többek között Ciprus, Libanon, Izrael vagy az Egyesült Arab Emirátusok felé is remek csatlakozások lesznek Budapestről, belgrádi átszállással.

menetrend

Az Air Serbia (JU) tulajdonosa 49%-ban az Etihad Airways (EY), melynek központja Abu Dhabi. Belgrád és az emirátusi metropolis között napi két járat közlekedik JU és EY közös üzemeltetésben.

A tőkeerős pénzügyi és szakmai befektetőnek köszönhetően a megújult szerb légitársaság dinamikus fejlődést tervez, melynek része a budapesti járatnyitás is. A napi kettő Bécs-Belgrád járat indítása már korábban megtörtént.

attila1

Az Air Serbia kiemelten kezeli az üzleti utazókat kényelmes business class üléseivel, földi és fedélzeti szolgáltatásaival, és az Etihad Airways törzsutas rendszerével.

Fotók: Budapest Airport

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL