A foci VB-re is a Wizz Air szállít

A jól bevált repect folytatódik. Mind a válogatottat, mind a szurkolókat a Wizz Air szállítja ősszel az első két foci VB selejtező meccsre.

A magyar labdarúgó-válogatott Wizz Air gépen utazik az első két világbajnoki selejtező mérkőzésre: a feröeri Vagarba szeptemberben és a lettországi Rigába októberben.

A WIZZ az Európa-bajnokság alatti sikeres együttműködést követően lett a magyar válogatott választott légitársasága, miután a csapat a Wizz Airrel repült a franciaországi mérkőzések helyszínei között, valamint a légitársaság egyik új Airbus A320-as gépének fedélzetén tért haza az Eb-ről.

A Wizz Air azt is bejelentette, hogy Budapestről szurkolói különjáratokat indít a selejtező mérkőzések helyszíneire, hogy a magyar rajongók a helyszínen szurkolhassanak kedvenc játékosaiknak.

Repülni JÓ Youtube csatornája

A WIZZ Budapestről Feröerre szeptember 6-án, Budapestről Rigába október 10-én indít járatot, mindkettőt egyik új, 180 üléses Airbus A320-as repülőgépével. A járatok napközben indulnak, hogy a magyar szurkolók időben odaérhessenek a meccsre, majd a mérkőzés után, késő éjjel indulnak vissza. A jegyek kizárólag oda-vissza útra foglalhatók a wizzair.com oldalon.

REPJEGYVADÁSZ

Címkék: diszkont    légitársaság    polgári    repülőgép

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL