Az Egyes Terminálon fogadták a magyar labdarúgó válogatottat

Tegnap késő délután megérkezett Budapestre a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a nyolcaddöntőben búcsúzott a franciaországi Európa-bajnokságon.

eb1

A nemzeti csapatot szállító Wizz Air Airbus repülőgépet az ünnepi szokásoknak megfelelően vízsugárral fogadták Ferihegyen, majd a gép az Egyes Terminál előtt parkolt le.

A leszállást követően Bernd Storck szövetségi kapitány elmondta, nagyon elégedett a szerepléssel, ugyanakkor már a jövőre, a következő két évre gondol, és legfontosabb célnak azt nevezte meg, hogy a válogatott kijusson a 2018-as oroszországi világbajnokságra. Hozzátette: nem szabad, hogy az elvárások megnőjenek a csapat irányába, hiszen nemzetközi szinten továbbra is tapasztalatlan együttesről van szó, amely ugyanakkor a kontinensviadalon megmutatta, hogy az élcsapatokkal is képes felvenni a küzdelmet.

REPJEGYVADÁSZ

A német szakember reményét fejezte ki, hogy az európai kupákban szereplő magyar klubcsapatok közül – amelyek már ezen a héten megkezdik szereplésüket az Európa Liga selejtezőjében – valamelyik érdekelt lesz a főtáblás küzdelmekben, mert így a válogatott játékosok is egyre több komoly nemzetközi mérkőzésen szerezhetnének tapasztalatot.

eb2

A szövetségi kapitány mellett a válogatott két legidősebb tagja, a 40 esztendős Király Gábor és a 37 éves Gera Zoltán állt a média rendelkezésére. Gera hangsúlyozta: csodálatos élmény volt az Európa-bajnokság, ugyanakkor reméli, ez sokkal inkább valaminek a kezdete volt a csapat számára. Mindkét játékost megkérdezték válogatottbeli szereplésük esetleges folytatásáról, ám ezzel egyelőre nem kívánnak foglalkozni.

Repülni JÓ Youtube csatornája

Mindketten hangsúlyozták, hogy a kiváló szereplés kulcsa a 7 hetes felkészülés volt, amely során végig jó hangulat uralkodott a csapaton belül. Gera hozzátette: pályafutása során talán először tapasztalta a válogatottnál, hogy ilyen hosszú idő alatt sem volt semmilyen feszültség a futballisták között.

eb3
További fotók is- Budapest Airport

A válogatott ezt követően rendőri felvezetéssel, autóbusszal indult a Hősök terére, ahol együtt ünnepelt a szurkolókkal.

Címkék: diszkont    hirek    hiresség    légitársaság    repülőtér    sport

1 hozzászólás

  1. Wizz Air 13 éves, magyarországi történetéről 13 képben és videóban - Repülni Jó

    2017. május 22. @ 16:36

    […] a “Királyi Szállító” cím megszerzésére is törekszik. Focifronton tavaly az EB-re indított járatokat, aztán a magyar labdarúgó válogatott hivatalos szállítója is lett. Másrészt állami […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL