Focilázban ég Ferihegy

Focizsonglőrrel és arcfestéssel hangolódtak a magyar-portugál meccsre az easyJet lyoni járatával utazók a Ferihegyi reptéren, ahol már az Eb kezdete óta tombol a fociláz. A kedd esti menetrend szerinti járat teltházzal indult a magyar színekbe öltözött szurkolókkal a francia városba.

ferihegyfoci

A szurkolók már a beszálló kapuknál hangolódhattak a portugálok elleni meccsre, hiszen a reptéren csinos hostess lányok arcfestéssel várták az utazókat, akiket Sűrü Fx Tamás, világklasszis utcai focista bemutatója is elkápráztatott. Az easyJet Airbus 319-es típusú, 156 fős gépe teltházzal közlekedett.

Repülni JÓ Youtube csatornája

A reptér mellett az easyJet is gondol a focirajongó utasaira: az Eb ideje alatt a pilóták repülés közben bemondják a kulcsmérkőzések eredményeit, így azok sem maradhatnak le a legfontosabbakról, akik éppen kedvenc csapatuk mérkőzése alatt utaznak.

ferihegyfoci1

A magyarok tegnap, a németek győzelmének köszönhetően már bebiztosították helyüket nyolcaddöntőben, de a válogatott utolsó csoportmeccsén is nagy küzdelem várható Ronaldoék ellen a Stade de Lyon stadionban. Ha Ronaldo nem rúg nekünk gólt, akkor az easyJet fájdalomdíjként küldhetne neki egy okos cipőt, nehogy legközelebb eltévedjen valamelyik városlátogatása során.

A Wizz Air után az easyJet is kihasználja a foci marketing erejét, sőt már ők is bemondják a fedélzeten menet közben az eredményeket.

Címkék: hirek    légitársaság    repülőtér    sport

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL