Wizz Air a magyar labdarúgó válogatott királyi szállítója

Váradi József vezérigazgató többször elmondta, hogy a Wizz Air de facto a nemzeti légitársaság, amit most alátámaszt azzal is, hogy a franciaországi labdarúgó Európa bajnokságon a magyar válogatottat és a szurkolókat külön járatokkal utaztatja.

wizzeb

A Wizz Air, Közép- és Kelet- Európa legnagyobb diszkont légitársasága a magyar labdarúgó-válogatottnak szurkol, amely ma Bordeaux-ban Ausztria ellen játssza első mérkőzését a franciaországi Európa-bajnokságon. A csapat a Wizz Airt választotta, hogy időben érjen a meccsekre, és a légitársaság szállítja a magyar játékosokat a mérkőzésekre Bordeaux, Marseille és Lyon között. A csapat idén ősszel is a Wizz Airrel utazik barátságos mérkőzéseire a Feröer-szigetekre és Rigába.

wizzeb1

A Wizz Air a magyar szurkolóknak is meg akarja adni a lehetőséget, hogy a helyszínen nézhessék kedvenceiket, amint a magyar válogatott 30 éve először lép pályára nemzetközi megmérettetésen, ezért közvetlen különjáratokat indít Budapest és Bordeaux, Marseille és Lyon között.

A Wizz Air mindhárom városba 2-2 exkluzív szurkolói járatot indít, a meccsek időpontjához igazított indulással, 230 üléses A321 és 180 üléses A320 típusú repülőgéppel. Mind a hat járat megtelt, ami újfent bizonyítja a magyar szurkolók elkötelezettségét és hűségét a nemzeti válogatott iránt.

wizzeb2

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: “Büszkén támogatjuk a magyar labdarúgó-válogatottat, amely az elmúlt 30 év legfontosabb mérföldkövéhez érkezett, és elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy a legkényelmesebb és legprofibb szolgáltatást nyújtsuk a magyar csapatnak. Magyarország nemzeti légitársaságaként örömmel biztosítjuk ezt a lehetőséget a hazai szurkolóknak is. Az a tény, hogy a szurkolói járatok megteltek, tökéletesen példázza az igazi magyar lelkesedést, és mi a WIZZnél is mindannyian nagyon várjuk az esti mérkőzést.”

Címkék: diszkont    hirek    légitársaság    rendezvények    repülőgép

1 hozzászólás

  1. Wizz Air 13 éves, magyarországi történetéről 13 képben és videóban - Repülni Jó

    2017. május 22. @ 16:44

    […] Focifronton tavaly az EB-re indított járatokat, aztán a magyar labdarúgó válogatott hivatalos szállítója is lett. Másrészt állami célból egyre többször teljesít különjáratot, amikor például a […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL