Tamara Vallois a Wizz Air új kommunikációs vezetője

A diszkont légitársaság a budapesti iroda csapatából léptette elő a magyarul is kitűnően beszélő Tamarát, aki vezetőként továbbra is marad Budapesten, miközben elődei a svájci központban dolgoztak. Új feladatában is munkájához sok sikert kívánunk.

tamara3

Airbus A321 bemutatása 2016

Wizz Air diszkont légitársaság ma bejelentette, hogy a mai naptól Tamara Vallois-t nevezi ki kommunikációs vezetőnek. Vallois a vállalat budapesti irodájában dolgozik majd Owain Jones vállalati kapcsolatokért felelős igazgató közvetlen irányítása mellett.

„Tamara az elmúlt három évet a Wizz Air kommunikációs csapatában töltötte, és nagyon örülünk, hogy személyében cégen belülről tölthetjük be ezt a pozíciót” – mondta Jones. „A külső és belső kommunikáció vezetőjeként olyan kommunikációs csapatot irányít majd és gazdagít az FMCG és autóipari szektorban szerzett széleskörű tapasztalatával, amely iparágunkban már most is kiváló hírnévnek örvend.”

Exif_JPEG_PICTURE

Dubaji járatnyitó 2013

Tamara Vallois (32) 2013-ban vállalati kommunikációs menedzserként csatlakozott a Wizz Airhez. Ezt megelőzően a Colgate-Palmolive-nél, a General Motors-nál és az Agoda.com-nál dolgozott kommunikáció és marketing területen. Új pozíciójában Doug Olivert váltja, aki 2015-ben átmeneti megbízatás keretében csatlakozott a WIZZ-hez, most pedig visszatér az Egyesült Államokba.

Wizz Air aktuális névjegy
A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 68 darab Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 420 útvonalat kínál 25 bázisról, 124 desztinációra, 39 országban. A Wizz Airnél megközelítőleg 2600 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően a 2016. március 31-én zárult pénzügyi évben 20 millió utas választotta a légitársaságot. A Wizz Airt a Londoni Értéktőzsdén jegyzik “WIZZ” kóddal, szerepel az FTSE 250 és az FTSE All-Share tőzsdei indexekben. A világ egyik vezető légiipari kiadványa, az Air Transport World szerkesztősége a Wizz Airnek ítélte a 2016 Diszkont Légitársasága címet.

Címkék: diszkont    hirek    légitársaság

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL