Wizz Tours: repülőjegy és szállás együtt az online csomagban

Wizz Air csoport megújította és továbbfejlesztette utazási csomagokat kínáló online platformját. Barits János, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója egy szűk körű sajtóbeszélgetésen elmondta, hogy ezzel hónapokon belül a hazai piac első három helyére törekszenek.

tours3

Az utazás szervező cégnek nincs fizikai értékesítési helye, kizárólag online érhető el jelenleg a magyaron kívül kilenc nyelven, 130 úti cél és mintegy 30 ezer szálláskínálathoz biztosít hozzáférést.

Az adott ország utasai az anyanyelvükön elérhető weboldalon egyszerre tudják megvásárolni Wizz Air repülőjegyüket és lefoglalni az utazásukhoz szükséges szállásukat.

áthúzás1

Wizz Air A321 a Duna felett a Nagy Futamon
Földházy Árpád képei

A Wizz Air repülőjegyből és a szállásból álló Wizz Tours csomagok ára sokkal kedvezőbb, mintha az utas külön-külön vásárolná meg azokat. A saját repülőjegyen kívül a cég nagy online szállásbankoktól jobb árat kap, mint ha valaki egyénileg keresne ott.

Minden utas az online utazásszervező céggel áll szerződéses viszonyban. Magyarországon a Wizz Tours Kft a hivatalos utazásszervezői nyilvántartásban 750 millió forintos vagyoni biztosítékkal szerepel.

Az online foglalórendszer használata egyszerű és átlátható. A kiindulási hely és az úti cél, az utazás dátuma, valamint az utasok és szobák számának megadását követően a rendszer felkínálja az elérhető repülőjegy és szállás csomagokat. A találatok ár, szálláshely besorolás és népszerűség szerint listázhatók, az oldal bruttó árakat mutat.

tours2

Egy kis dupla ízelítő a honlapról
a cikk írás napján

A csomagra kattintva megjeleníthetők a keresés részletei, magyar nyelvű tájékoztató a szállás szolgáltatásairól, fotók és térkép, valamint egy kattintással elérhetőek az ügyfélértékelések. A foglalási adatok megadását követően az utasnak egy kattintással lehetősége nyílik transzfer és biztosítás kiegészítő szolgáltatások hozzáadására.

Májustól pedig az autóbérlés és a hop-on/hop-off városnézés is elérhetővé válik. Részletek az online utazásszervező cég oldalán.

Címkék: diszkont    hirek    légitársaság    ujdonságok

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL