Prágából Bejrútba repül a Czech Airlines

Több mint 4 év kihagyás után a cseh nemzeti légitársaság június 20-án újraindítja Prága-Bejrút közvetlen járatát, szezonális jelleggel, szeptember végéig.

csa9

Az útvonalat hetente 2-szer repüli majd a légitársaság. Hétfő és csütörtöki napokon 21.45-kor száll fel a gép Prágából, visszafelé pedig kedd és pénteki napokon hajnali 02.15-kor indulnak a gépek Bejrútból Prágába. A CSA a modern Airbus A319 repülőgépét használja Prága és a Libanoni Köztársaság fővárosa között, két utazási osztályos – business és turista – konfigurációval.

repjegyvadász1

„A megújult Prága-Bejrút járat elsősorban a libanoni utasokra épül, akik a Cseh Köztársaságba vagy Nyugat- és Észak-Európába utaznak, kinti utazásszervezői partnereken keresztül. Mindazonáltal, Bejrút és környéke, például a közeli városok Byblos és Baalbek, szintén sok látnivalót kínálnak az európai turistáknak. Köszönhető mindez az ország gazdag történelmi múltjának, a gyönyörű épületeknek, az egyedi hangulatnak, a különleges ételeknek és a lenyűgöző strandoknak a Földközi-tenger partján.

beirutbeirut2beirut11

Új járat Szöul és Budapest között

A koreai Asiana légitársaság közvetlen járatot indít Szöul és Budapest között. A heti egy charter járat 2016. július 1. és augusztus 26. között közlekedik a két főváros között, melyet a Boeing 777-200ER típusú, 260 személyes gépekkel fog teljesíteni. Ez összesen 9 járatot jelen a nyár folyamán.

Az Asiana Airlines a Star Alliance tagja és a világ egyik vezető légitársasága mely Budapestről Frankfurt, London, Isztanbul és Párizs átszállással foglalható.

Az új járat ideális csatlakozást biztosít Nyugat- és Észak-Európa országaiba. Így a Libanoni Köztársaság elérhetővé válik a német, francia, holland, belga és skandináv utazók számára prágai átszállással.”- mondta el Ján Tóth, a Czech Airlines Kereskedelmi és Marketing igazgatója.

A magyar utasok számára is kiváló prágai csatlakozással lesz elérhető Bejrút Budapestről, ahol az átszállás is remek.

A Czech Airlines és az Asiana Airlines hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.

Címkék: hirek    légitársaság    polgári    Prága    repülőgép

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL