Mobilon követhetőek az easyJet gépei

Elsőként az easyJet mobil applikációjában érhető el közvetlenül a Flightradar24 program, amely valós idejű információt szolgáltat a légiforgalomról: az easyJet utasai így felszállás előtt már 3 órával megnézhetik, hol tartózkodik a gépük. Az utazók családtagjai és barátai számára az érkezésről szóló információk lehetnek hasznosak.

repjegyvadász1

A Flightradar 24 kifejezetten az easyJet számára alakította ki azt a szoftvert, amellyel a légitársaság több mint 240 repülőgépét folyamatosan nyomon tudja követni GPS adatok segítségével. A mobil alkalmazáson belül ezentúl elérhető lesz a járat pontos útvonala, sebessége, típusa, tengerszint feletti magassága, repülési távolsága és a teljes repülési hossz is.

mobil1

A mobil áruházakból jelenleg is letölthető a Flightradar 24 alkalmazás, de a bővített funkciók csak a fizetős verzióban érhetők el. Ezzel szemben a húsz éves easyJet ingyenes, okostelefonra letölthető applikációjában ezeket a funkciókat szabadon használhatják a felhasználók.

Az easyJet applikációját hetente több mint 800.000 felhasználó veszi igénybe. Reméljük, nemsokára a többi légitársaság is vesz egy saját nyomkövető appot a Flightradar 24-től.

A képen a cég vezérigazgatónője, Carolyn McCall, akiről irtunk a Fapados vezérnők című e-könyv fejezetünkben a Repülni JÓ ÖSSZERAKHATÓ könyvünkben.

Címkék: fapados    hirek    légitársaság    repülőgép    ujdonságok

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL