Facebook anyagunk plusz – Balatonról Düsseldorfba

Holnap délután útra kelünk a Hévíz-Balaton Repülőtérről Düsseldorfba az InterSky légitársaság ATR-72 típusú turbólégcsavaros repülőgépével. Ahogy lehet, szombaton folyamatosan közvetítjük a repülőtér forgalmát, érdemes déltől mindkét Facebook oldalunkat követni.

repjegyvadász1

Három hete Miskolcon a légi parádén próbáltuk először a folyamatos facebookozást, reméljük, most is legalább annyian néznek majd minket.

A Hévíz-Balaton repülőtér stabil sarkköve a charter repülés, melyet régóta a Mutsch Reisen szervez. Idén három légitársasággal dolgoznak. A Lufthansa Regional már régi szállítójuk, és a másik légitársaság, a Germania mellett a legtöbb útvonalat az InterSky repüli. Több német meg egy svájci város általában a heti célpontok, onnan jönnek főként az idősebbek Hévízre gyógykezelésre.

Exif_JPEG_PICTURE

Magyarok is repülhetnének alkalmanként a Balaton mellől Berlinbe, Düsseldorfba, Hamburgba, Lipcsébe, Drezdába, Erfurtba, Franfurtba, kedvencünkbe, Friedrichshafenbe, no meg Zürichbe is. Ehhez kívánunk a holnapi utunkról szóló folyamatos beszámolókkal kedvet adni.

Két éve eltöltöttünk egy hétvégét a repülőtéren, irtunk róla egy fejezetet a Repülni JÓ ÖSSZERAKHATÓ e-könyvünkbe. Tavaly nyáron pedig riportot készítettünk az első prágai menetrend szerinti járat fedélzetén, ami az idén már nem repül, miként a moszkvai járat sem. A repülőtér a menetrend szerinti járatok elvesztése mellett viszont a német városok szaporodásával egy török charterrel is erősödött.

Várjuk az érdeklődőket holnap-holnapután a Repülni JÓ és a Hölgypilóták Facebook oldalán.

Címkék: Facebook anyagunk    polgári    repülőtér    vidéki repterek

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL