Nagy Futam főpróba Budaörsön

Ma délelőtt Budaörsön már a közönség előtt a levegőbe emelkedtek a holnap délelőtti főszereplők, akik majd a Duna felett mutatják be a repülés szépségét. Fotóriport első kézből és gyors válogatással.

A szokásos reggeli rádióműsor keretében a tavalyi évhez hasonlóan Besenyei Péter volt az egyik főszereplő, aki több utast is megrepültetett. A magyar oldtimerek mellett az osztrák Red Bull történelmi kötelék és a helikoptereik is szálldostak, meg a cseh hármas kötelékük is megfestette az eget. No meg a mi Mi-2 helikopter akrobatánk, Lujó is meghintáztatta a szemet.

besenyeibombázólánybikatökörlujócseh füstboeing25szolidpetikányamakettmászókaredesekp38 Villám alulnéztbendzsekiárnyékbanvillám hátulrólgyerekrengetegduettcsehektükör

A fotókat a Hölgypilóták blogunk készítette. Akit érdekel az előadás, az jöjjön ki holnap 10 után a Parlament elé, mi is ott leszünk és segítségül itt a részletes program.

Címkék: képtár    repülőgép    repülőnapok    repülőtér

1 hozzászólás

  1. Vízirepülés » Csobbanás Mallorcán

    2015. május 22. @ 12:47

    […] a fesztivál az osztrák mintát követi kicsiben, csak itt nem szomszéd a Red Bull történelmi légi flottája. A fesztiválnak nevet adó szállodát pedig itt úgy hívják, hogy Los […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL