Macska és a turbulencia

Az állatok sem bírják a turbulenciát és néha a biztonsági előírások is túl merevek lehetnek. Igazi macska-jaj – és nem egy Kusturica film – a horvát nemzeti légitársaság fedélzetén.

Az utas a biztonsági előírásoknak megfelelően macskáját ketrecben tartotta az ülése alatt, de miután a repülő turbulenciába keveredett, az állat zaklatottá vált, ezért a ketreccel együtt az ölébe vette.

cat1

Az utaskísérő azonban felszólította, hogy a ketrecet helyezze vissza az ülés alá, és miután az utas nem engedelmeskedett, azt ordítozta, hogy “a repülőgép az embereknek, és nem az állatoknak való”.

cat 1.jpgcat22cat23

A nő 50 eurót fizetett azért, hogy a macskát felvihesse a fedélzetre, és hasztalan magyarázta a légi kísérőnek, hogy azért vette az ölébe a ketrecet, hogy megnyugtassa macskáját. A légi kísérő azzal fenyegetőzött, hogy le fogják szállítani a gépről, és egy formanyomtatványt is a kezébe nyomott arról, hogy elfogathatatlan magatartást tanúsít a fedélzeten.

dog

A zágrábi repülőtéren rendőrök vártak a macska feldühödött gazdájára, de úgy döntöttek, nincs alapja a feljelentésnek. A nő azonban panaszt emelt a Croatia Airlinsnál az utaskísérő ellen. A légitársaságnál közölték vele, hogy bizonyos tekintetben áthágta a biztonsági előírásokat, de sajnálatukat fejezték ki amiatt, hogy az utaskísérővel lezajlott párbeszéd nem felelt meg az elvárásainak.

Címkék: félelem    légitársaság    polgári    repülőgép

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL