Néhány kép egy rc-hidroplán fesztiválról

Hétvégén Ausztriában, Salzkammergut egy kis tavánál jártunk, ahol elektromos motorú és rádiótávirányitású nagy és kis hidroplánok hasították az eget, vagy szelték a vizet, vagy csak egyszerűen pihentek a strand füvén.

Tegnap a Hölgypilótákon már megkezdtük a találkozóról szóló anyagok közlését, most néhány érdekesebb képpel a parkoló zónából folytatjuk.

Exif_JPEG_PICTURE

A képen a fűben parkoló kis és közepesebb hidroplánok, a kantáros emberek a pilóták, kattintva mögötte pedig a találkozó csoportképe, ahol a legnagyobb gépek hiányoznak a kezekből.

Exif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTURE

A két méteresnél nagyobb klasszikus német szárnyfesztávok klubja, ahol nagy tudású öregurak a pilóták. Balról a Dornier Do-24 eredeti változata, középen a Tante, a Junkers Ju-52 és végül jobbról a Dornier húzó-toló hajtóműves gépe, a Do-18 Wal készül a bemutatóra a füvön.

Exif_JPEG_PICTURE

A találkozó családi esemény is volt. Házaspárok és – kattintva mögötte – gyerekek élvezték a programot és a napfényt.

Exif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTURE

Kedvenc típusunk, a Pilatus PC-6 Turbo Porter hidroplán három példányban is feltünt a találkozón.

Exif_JPEG_PICTURE

A bemutatókkal folytatjuk majd a jövő héten itt. A kép mögé kattintva a pilóták helyét látjuk, ahol a repülő gépek távolabb csak apró pontok az égen. A templom fölött egy fehér, tőle jobbra egy piros gépet vezetnek az urak.

Akit érdekel a vízről repülés és még nem ismerné HIDROPLÁNOK blogunkat, pénteken délelőtt ott olvashat legközelebb a salzkammerguti rc-hidroplán találkozóról.

Címkék: pilóta    rc modell    repülőnapok    sport    vízirepülés

1 hozzászólás

  1. Vízirepülés » Rc-hidroplán találkozó Grundlsee 2014 – összes

    2014. június 15. @ 19:41

    […] Néhány kép egy rc-hidroplán fesztiválról […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL