Két új légijárat érkezett Budapestre

Norwegian London felé Amerika előszobája lehet, Air Serbia pedig Belgrádon át kaput nyitott a Balkánra és a Közel-Keletre. Két napon belül izgalmas légitársaságok landoltak nyitójárattal a ferihegyi betonon.

Ma reggel landolt Belgrádból a nyitójárat ATR 72 típusú turbópropos gépe Budapesten. Az Air Serbia egy nemzeti légitársaság, amely éppen az egykori magyar nemzeti légitársaság, a Malév által utolsóként repült belgrádi útvonalat nyitotta meg napi járattal újra.

n11

Mögötte a belgrádi gép
szivárványos vízkapuval, kattintson!

A gép vadonatúj arculattal, új színekben pompázik, a légitársaság alaposan megerősödött, amióta tavaly szakmailag és pénzügyileg kisebbségi tulajdonos lett benne az Etihad. Átszállással napi két járattal utazhatunk tovább Abu Dhabi felé is.

De további balkáni és egyéb összeköttetések nyíltak, amiről Tóth Attila, a légitársaságot Magyarországon képviselő AVIAREPS ügyvezetője nyilatkozott.

s11s12n13

Vasárnap óta újból közelebb kerültek a B787 Dreamlinerek Budapesthez és a magyar közönséghez. A Norwegian Air Shuttle az európai nyitott égbolt adta lehetőségekkel élve valószínűleg ráhordó járatot nyitott London – Gatwick repülőterére. A Boeing B787 második európai üzemeltetőjeként onnan repülnek az álomgépeik New York, Los Angeles és Miami városaiba.

torta1

Mögötte a másik torta, kattintson!

A norvég diszkont légitársaság nemcsak Amerikát hozta közelebb Budapesthez, hanem fedélzeti WiFi szolgáltatásával az internetezők sem maradnak le semmiről.

n31n32n33

Valószínűleg ezekben az előnyökben bízhattak a norvégok, amikor heti három járatukkal már ötödik légitársaságként gazdagították a Budapest London útvonalat.

Fotók: Budapest Airport

Címkék: fapados    képtár    légitársaság    polgári    repülőtér

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL