Virtuális magyar MIG-29 repülőbemutató

A múlt hét végén virtuális légiparádét rendeztek a világon, ahol a korábbi évekkel ellentétben végre magyar induló bemutató programját is megnézhették az érdeklődők. Raeper repült MIG-29B típussal a világhálón.

A repülés valóságának a világhálón is létrejött nem az égi, hanem a virtuális mása. Talán még mindig repül a Malév virtuális légitársaság, a légi irányítók is tartanak irányító napokat, pilóták repülnek kis géppel, nagy géppel. Harcolnak egymás ellen akár több földrészről is és még folytathatnánk a formákat.

De légiparádé vonalon az angol RIAT-nak vagy az orosz MAKS-nak megfelelő szinten létezik a VFAT, a Műrepülő Csapatok Virtuális Fesztiválja, ahol ennek a szintnek a krémje tart élőben is nyomon követhető műrepülő bemutatókat.

mig

Az igazihoz hasonlóan nem Kecskeméten, hanem ebben az internetes térben létezik a VMH59 Szentgyörgyi Dezső Virtuális Repülőbázis, ahonnan a fesztiválon Raeper a következő programot repülte.

Aki szeretne vadászgéppel repülni, műrepülni vagy a virtuális térben harcolni, az elmehet Kelenföldre a Sim-City Szimulátor központba, ahogy azt a Hölgypilóta tette nemrég.

Exif_JPEG_PICTURE

Ajánlott linkek:
Sim-City Szimulátor Központ
VMH59 Szentgyörgyi Dezső Virtuális Repülőbázis

Címkék: akrobata    katonai    repülőnapok    videó

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL