Három város, három Jet2.com járat Angliába

Új járatot indított a Jet2.com angol fapados légitársaság Budapestről, ahonnan péntektől heti két alkalommal East Midlands repülőtérre is el lehet jutni.

Kovács Julianna, a légitársaság értékesítési menedzsere elmondta, a már meglévő manchesteri és edinboroughi járatok optimális töltöttségi mutatóval repülnek, és hasonló sikert várnak az új járattól is.

Hozzátette: East Midlands három várost szolgál ki: Notthingamet, Derbyt és Leicestert, már az első járatokra nagyszámú foglalás érkezett.

Repülni JÓ Füzetek
Egyet fizet, kettőt kap

A Boeing 737-300-as gépek hétfőn és pénteken délután indulnak Budapestről.

Saly Sándor, a Budapest Airport járatfejlesztési menedzsere szerint évi közel 25-30 ezer utasra lehet számítani a heti két járattól, de folyamatos tárgyalásban vannak az angol légi fuvarozó céggel. Részben ennek is köszönhető, hogy a Jet2.com a nyári menetrendben ismét elindítja leedsi járatát.

mti

A 2003 februárjában alapított Jet2.com légitársaság 2012-ben az előző évihez képest 12 százalékkal több, 4,7 millió utast szállított 32 520 járatán, töltöttségi mutatójuk (load factor) 89 százalékos volt.

A társaság 49 repülőgépével 65 desztinációt szolgál ki. Flottája nagyobb részben a Boeing 737-es típuscsalád különböző verzióiból áll, de nagyobb befogadóképességű Boeing 757-200-asok is teljesítenek szolgálatot.

Címkék: fapados    légitársaság    repülőgép    repülőtér

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL