Hastáncosnők fogadták a Wizz dubaji nyitójáratát

Tegnap délután olyat látott a ferihegyi beton, amit még soha. Hastáncosnők élő előadással üdvözölték a Wizz Air Dubajból visszatérő nyitójáratát.

A Wizz gépe már éjszaka elrepült, hogy elsőként ott legyen az új dubaji repülőtér, az Al Maktoum International megnyitóján. Ami nagy megtiszteltetés, a képen a mi Airbuszunk előtt középen a herceg, az ország miniszterelnöke, kinek uralkodó családjáról kapta a nevét a világ leendő legnagyobb repülőtere.

dwc11

Még több kép a megnyitóról itt a képtárban

Térjünk vissza Budapestre, ahogy tette az öt és fél óra repüléssel a Wizz Air gépe is. Leszállása előtt már hangoltak a világot járt Nimfa Orientális Társulat tagjai.

Exif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTURE

Majd a háttérben megjött a gép, középen a dobbal Patrick Bohl, a reptér járatfejlesztési vezetője és Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Exif_JPEG_PICTURE

Tamara az új járatról kérdésünkre elmondta. “Ma október 27-én elindult a közvetlen Budapest – Dubaj járatunk, amely hetente négyszer közlekedik a két város között. Reméljük, hogy a barátságos áraknak köszönhetően az utasaink is szeretni fogják ezt a közvetlen járatot,

Október 27 – 29 között 30 százalékos kedvezménnyel lehet a jegyeket a dubaji járatra megvásárolni. Most Budapesten nagyon jó idő van, de két hét múlva már jön a rosszabb idő, ha valaki vágyik egy kis D vitaminra és napsütésre, akkor ehhez ideális a dubaji célpont.

Exif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTUREExif_JPEG_PICTURE

További képek a hastánc előadásról a Hölgypilótákon

A Tel Aviv-i járathoz hasonlóan hétfőn és kedden még három fővárosból indítjuk a közvetlen Dubaj járatot, ezek Kiev, Szófia és Bukarest. Most egyelőre négy országból üzemelünk Dubajba és meglátjuk a jövőben, mennyire tudunk még bővülni.

A dubaji vízum kiváltása sem okozhat nehézséget. Ha a weboldalunkon az utasok kiválasztják a Dubaj célpontot, ott találnak egy közvetlen linket a Budport partnerünkhöz, ahol online lehet vízumot igényelni.

Exif_JPEG_PICTURE

A Wizztours-on pedig lehet csomagként foglalni, ahol még plusz a szállásban is segítenek a budportos kollégák, most már elég könnyen lehet Dubajba kijutni.”

A Wizz Air ezután hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik Budapest és az Emírségek között. A járat minden alkalommal 12:35-kor indul Budapestről, majd öt és fél órás repüléssel helyi idő szerint 21:00 órakor száll le Dubajban. Visszafelé 21:35-kor indul és 0:35-kor landol Budapesten.

Címkék: Dubai    fapados    polgári    repülőtér

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL