Videóséta az etióp Dreamliner fedélzetén

Egyetlen afrikai légitársaságként üzemeltet Boeing B 787-8 típusú Dreamlinereket az Ethiopian Airlines, amely Afrika leggyorsabban fejlődő légitársasága.

Első, nemzetközi járatát 1946-ban indította Kairóba, jelenleg 5 kontinens 76 nemzetközi célállomása alkotja a menetrendet. Afrikán belül 45 városba repül, Észak és Dél-Amerika 12 városába, illetve a Közel-Kelet és Ázsia 19 pontjára közlekednek járatai.

Budapestről Frankfurt, Róma, Brüsszel, London, Milánó, Párizs, Stockholm, és az afrikai Kairó pontokon keresztül lehet eljutni az Etióp fővárosba és onnan a számos további célállomások egyikére.

Az Ethiopian a 2013-as pénzügyi évet is jelentős profittal zárta, ezzel is biztosítva az útvonalhálózat bővítését, és további Boeing B787-es Dreamlinerek vásárlását.

Megjelent a Repülni JÓ Füzetek szeptemberi száma
Repülőfesztivál egy osztrák tavon

A légitársaság jelenleg 54 géppel üzemel és további 41 gépet rendelt.

Akkor nézzük, milyen a légitársaság zászlóshajója belülről.

A videó indításához kattintson a kabinképre, eljut vele a légitársaság oldalára. Nézze meg a légi képeket, majd a jobb oldalt navigáljon a business és a turista osztályok között, alul pedig egy piros ponton láthatja, hol jár az utastérben.

Magyarországon a légitársaságot az Aviareps képviseli, további részletekről érdeklődjön Jávori Gabriellától – + 36 70 418 2889 számú telefonon.

Magáról az álomgépről pedig többet megtudhat a Repülni JÓ Füzetek számából, kattintson itt is a képre. A néhány hónap földre kényszerítés jót tett a hírnevének.

Címkék: légitársaság    repülőgép    videó

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL