Vendéganyagok Kecskemétről

Egy videó, benne Nádas Tamás fedélzeti kamerájával megörökített részek és egy békéscsabai hobbi fotós néhány képe a hétvégén rendezett kecskeméti repülőnapról.

A kecskeméti repülőnapról készített fotói kapcsán Szegfű Gergő kérdésünkre így irt a repülés iránti rajongásáról. “Egy nyaralással kezdődött minden ahova repülővel mentünk, utána mindig az eget lestem és néztem a repülőket.

Utána elkezdtem makettezni és a helyi békéscsabai makett klub révén egy repülőtéri program során megismerkedtem a vitorlázórepülő pilótákkal. Utána elkezdtem vitorlázógéppel repülni és 2009 óta repülök folyamatosan amennyit csak tudok. Most végzem a motoros kiképzésemet és annak is már a végén járok. Az őszi iskola kezdésig állandóan a repülőtereken vagyok és fotózok is”

Gergő kecskeméti albuma

A kecskeméti repülőnapon a magyar motoros műrepülő világbajnokok közül Besenyei Péter és Nádas Tamás repült bemutatót.

A videó különlegességét az adja, hogy Tamás fedélzeti kamerájából láthatunk programjából részleteket, amit a helyszínen kollégája, Nagy Jenő Zsenya kommentárja igazi kecskeméti paprikával fűszerezett.

A magyar fejlesztésű Corvus Racer versenygép – amit hívhatnánk itthon A versenyzőnek – “hátán” Besenyei Péternek nagy sikere volt a bemutatója végén a szó szerint földközeli támolygó gyakorlatával. Kíváncsian várjuk, hogy Nádas Tamásnak mikor lesz lehetősége alacsonyabbra repülnie, ami egy világbajnokhoz talán illene.

A motoros műrepülés kapcsán vonuljunk el a reklámok mezejére is, ahol az idei kecskeméti repülőnapról hiányzott Veres Zoltánról is olvashatnak.

Kattintson a képre, vegye meg Téli vagy Nyári Repülni JÓ Füzet csomagunkat és nyerjen vele autogiro repülést wellness hétvégével.

Következő Repülni Jó Füzetünk egyébként a kecskeméti repülőnapról jelenik meg augusztus 15-én.

Címkék: katonai    Kecskemét    képtár    repülőnapok    sport

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL