Fogászati turizmus és a repülés

Egykor az osztrák határhoz közel, ma már inkább a nemzetközi repülőterek körzetében nyerő üzlet a külföldiekre alapozott fogászati kezelés. Pénteken a főváros határában Zsámbékon egy új fogászati klinika átadásán jártunk, amely az ottani wellness szálló vendégkörét bővíti majd.

Az Új Széchenyi Terv támogatásával a zsámbéki Espa Bio & Art Hotel csaknem 90 millió forintot nyert el gyógyturisztikai bővítésre az Új Széchenyi Terv keretében.

A 178 millió forint értékű gyógyturisztikai fejlesztés magában foglal egy 176 m2 alapterületű, öt kezelőhelységből álló Dentinel Fogászati Klinikát, és létrehoztak egy 100 m2-es új konferenciatermet. Akadálymentesítést és környezetrendezést is végeztek, növelték a megújuló energia felhasználásának mértékét.

Csepreghy Nándor, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára köszöntőjében többek közt azt mondta, hogy Magyarország számára kiemelten fontos az idegenforgalmi beruházások támogatása.

Kérdésünkre a klinika ügyvezetője elmondta, hogy főként német-angol-skandináv betegekre számítanak. Együttműködnek a fenti országokban betegszervezőkkel, röntgen szolgáltatókkal. A megküldött panorámakép alapján főként egyhetes teljes fogászati kezelést ajánlanak a szálloda szolgáltatásaival, közben pedig a vendég különböző turisztikai programokon vehet részt.


A teljes fogászati rekonstrukciós túra nem kerül többe, mintha azt a páciens a saját országában rendelné meg. De itt az árért a vendég pluszban a repülős utazáson kívül négycsillagos szállást kap és programokban gazdag Magyarországot ismerhet meg.

Húsvéti fotópályázatunk a
kockásfűlű nyúl tiszteletére
a Facebook oldalunkon

A kezelések nem fájdalmasak, a beteg, ha kívánja, mindent láthat a fogászati fotelon levő képernyőn, de filmet is nézhet közben. 3D-es képalkotó röntgen, videó kamera a szájban segíti a pontos diagnózist. Az eszközök világszín- vonalúak és a beteg választhat egy modern és egy luxus fotel között, utóbbi több kényelmi szolgáltatással várja, részletek itt.

A szálloda évi 200-300 új gyógyturista vendégre számít. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér az autópályákon keresztül gyorsan elérhető.

Korábbi anyagunk:
Fogászati beutaztató cég lesz a Malév Air Tours-ból

Ajánlott link:
A zsámbéki négycsillagos Espa Bio & Art Hotel

Címkék: hirek    képtár    légitársaság    polgári    repülőtér    ujdonságok

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL