Besenyei égi lovat adott Berki Krisztián alá

Besenyei Péter valóra váltotta Berki Krisztián álmát. Ugyan azt gondolnánk, hogy London olimpia bajnokának az idei évben már minden álma valóra vált, ám most egy újabb, bakancslistára való óhaját is teljesítette a világbajnok műrepülő pilóta.

Egy korábbi RTL Klub Fókusz interjúban Krisztián elmondta, hogy, a bakancslistáján első helyén Besenyei Péterrel való közös repülés szerepelne. Ezt látta a magyar műrepülés kiemelkedő alakja, és ekkor határozta el, hogy még az idei évben az egekbe emeli a torna sport idei bajnokát.

“Alapvetően félek a repüléstől, általában felszálláskor mindig a fedélzeti magazint olvasom, hogy ne kelljen kinézni az ablakon, itt viszont nem volt más választásom, hiszen mindenhol csak ablak volt körülöttem.

Ugyan volt párszor, hogy a gyomrom teljesen összeszűkült és akkor nehezen is bírtam, de Péter végig segítőkész volt és folyamatosan mondta, hogy merre nézzek, mit csináljak. Szerencsére át tudtam pár trükköt emelni a tornából, hogy ne szédüljek el.

Nagyon jól éreztem magam, talán az orsót, hátra szaltót élveztem a legjobban! Innentől már biztos nem fogok félni a repüléstől!” – nyilatkozta a leszállás után széles mosollyal az arcán London lólengésben tornász olimpia bajnoka.

Korábbi anyagaink:
Besenyei Péter a Pilótatalálkozón
Besenyei Ázsiában
VIDEÓ: Besenyei Péter Börgöndön
Amikor már a Parlament előtt dübörögtek — egy 2008-as videónk

Címkék: akrobata    félelem    hiresség    repülőgép    sport

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL