Vendégfotók az ILA Berlin 2012-ről

Az elmúlt kettőn ott voltunk, most kihagytuk, eget verő újdonságról nem olvastunk a múlt héten rendezett berlini repülőnapokról. Vendégfotók és -albumok emlékmorzsákkal fűszerezve.

Júniusról őszre tették át, hogy a Berlin – Brandenburgi repülőtér megnyitását is ezzel ünnepeljék, aztán utóbbi talán egy év múlva.

Néhány régi elem is visszaköszönt a képeken. Az Emirates megint üzletembereket és érdeklődőket hozott az Airbus A380-ason, sokat beszéltek mint két éve az Airbus katonai szállítógépéről, csak ma már ez nem újdonság, és szerencsére most is meghívták a magyar old timer LI-2-est.

Pazar repülőprogramok szórakoztatták a közönséget, a kép mellett egy török kötelék videót is mutatunk. A kép nyitóképe egy seattlei oldalon levő képtárnak.

Légcsavaros géppel repültünk Prágába

A katonai szürke a gépek festésén is uralta a tájképet.

Régi ismerősök. Az Air Asia megkapta az első cápaszárnyú Airbus A320 gépet, felvonult az Electra One és a félig helikopter, félig repülőgép Eurocopter X3, amit tavaly Párizsban láttunk először.

Akit a részletek érdekelnek, ajánljuk a Flightglobal.com repülőnapi összeállítását és egy másik képtárat 67 képpel.

A képen Berlinben középen civilben kedves lengyel ismerősünk, Krystyna Hebda lengyel pilótákkal. Krystyna Facebook oldala nagyon gazdag berlini képekben.

Ha Berlin, akkor ott mindig repül a világ első jet vadászgépe, a Messerschmitt Me-262, a képen a pilótájával.

Végül 2008 és 2010 években készített berlini anyagainkat itt olvashatja, nézheti meg.

Címkék: Berlin    repülőnapok

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL