Arcképek a Pilóta Találkozóról – második rész

Szeptember elején a pécs-pogányi reptéren tartották a második Pilóta Találkozó és Repülőnap rendezvényt. Arcképeket, páros portrékat mutatunk róla, most a motoros műrepülő világbajnokok következnek.

Bár sorozatunkban a főszereplőkre, többnyire a pilótákra fókuszálunk, azért mások képeit is öszzegyüjtjük, hadd lássák azokat minél többen. Ha valaki képe netán kimaradt volna, hozzászólásában csatolja.

A magyar ikon magyar versenygéppel – Besenyei Péter

Besenyei Péter Belgrádból repült éppen Pécsre, egy hét múlva Hradec Kralovében láttuk, Péter az új magyar versenygépe, a Corvus Racer utazó bemutató nagykövete.

A Corvus Racer a szintén Péter által kitalált Red Bull Air Race versenyre készült, sajnos, amikor már bizonyítani tudta volna kvalitásait, a versenyt bizonytalan időre felfüggesztették. Besenyei Péter azóta nagy sikerrel járja vele a világot, a siker Pécsett is borítékolt volt.

A Pilótatalálkozóval kapcsolatos anyagainkat
a pécsi Makár Hotel támogatja

Nádas Tamás és a népszerűség

Nádas Tamás alig egy hónapja lett világbajnok Nyíregyházán, talán itt volt azóta az első bemutatója. Mi inkább a közönség szeretetét idézzük meg a Facebook oldalunkon egy képtárral.

Folytatjuk kötelékekkel és egy kastélyos repülőklubbal.

Korábbi anyagaink:
Arcképek a Pilóta Találkozóról – első rész
Gyors interjú a Pilóta Találkozóról

Címkék: arcképek    képtár    pilóta    repülőnapok    repülőtér    sport

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL