Három napos Qatar Airways akció

A Qatar Airways legújabb három napos promóciójának keretében ismét rendkívüli kedvezménnyel kínál repülőjegyeket több, mint 100 célállomásra világszerte.

A 72 órás maratoni értékesítés szeptember 4-én 00:00 perckor indult és szeptember 6-án 23:59 perckor ér véget. Ebben az időszakban az utazóknak lehetőségük van számos célállomásra rendkívül vonzó áron repülőjegyet vásárolni.

A helyfoglalás elkészítéséhez illetve részletes információkért kérjük látogasson el a qatarairways.com/3-day-sale weboldalra.

Az utazási időszak rendkívül kedvező, a kedvezményes jegyekkel 2012. szeptember 10. és 2013. március 13. között lehet utazni.

A Qatar Airways vezérigazgatója Mr. Akbar Al Baker nyilatkozata szerint: “Legyen szó szabadidős vagy üzleti utazásról, a három napos promóció lehetőséget biztosít az utazóknak arra, hogy népszerű célállomásokat keressenek fel és felfedezzék dinamikusan növekvő útvonalhálózatunk legújabb útvonalait.

A Qatar Airways sikere nagy mértékben utasainknak köszönhető. A globális promócióval szeretnénk köszönetet mondani nekik folyamatos támogatásukért, leendő utasainknak pedig lehetőséget biztosítani arra, hogy élvezhessék a vilálg legjobb légitársaságának fedélzeti szolgáltatásait.”

Az európai régió kereskedelmi vezetője Paul Johannes nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy “Nagy örömünkre szolgál az, hogy ezt a rendkívüli promóciót kínálhatjuk nagyra becsült utasainknak, akik ezáltal fantasztikus célállomásokra utazhatnak el. Örömmel várjuk meglévő és leendő utasainkat járataink fedélzetén ahol élvezhetik a Qatar Airways népszerű ötcsillagos szolgáltatásait.

A helyfoglalásokat legkésőbb szeptember 6-án 23:59 óráig kell elkészíteni, az utazás 2012. szeptember 10. és 2013. március 13. között lehetséges.

Valamennyi ajánlat megtalálható az alábbi oldalon: http://www.qatarairways.com/hu/en/special-offers.page

Címkék: akciók

STA TRAVEL