Tovább erősödik Budapesten a Ryanair

Nem a nagyfőnök jött, hanem a kommunikációs igazgató, aki járatbővüléseket és új akciókat jelentett be tegnap Budapesten a téli szezonra.

Stephen McNamara bejelentette a 25. budapesti útvonalat Frankfurt-Hahn-ba, amely november 12-én indul. Továbbá a Ryanair sűríti eindhoveni (heti 7 járat 4 helyett) és londoni (heti 21 járat, 14 helyett) járatait, mindezeket 99 forintos induló jegyár mellett.

Sőt! A Ryanair új Budapest-Frankfurt útvonala megünneplésére akár 99 Ft-os akciós áron értékesít 100.000 helyet minden európai utazásra szeptemberben és októberben, keddi, szerdai és csütörtöki napokon, amelyek augusztus 7-én kedden éjfélig foglalhatók.

Végül az igazgató kijelentette, hogy A Ryanair járatainak foglalásával az utasok egy olyan légitársaság garantáltan legalacsonyabb árú jegyeihez jutnak, amelynek készpénztartalékai meghaladják a 2 milliárd Eurót. A Ryanair a világ egyik pénzügyileg legerősebb és legeredményesebb légitársasága, amely jó úton halad afelé, hogy idén 400-440 millió Eurós nyereséget érjen el.

Korábbi anyagaink:
Ryanair farsang Budapesten
Félmillió utas a Ryanairtől
A Malév vég egyben mások kezdete

Ajánlott linkek:
Ács Fapados forradalom Gábor a Ryanair erősödéséről
Ryanair Diszkont Légitársaság

Címkék: akciók    fapados    légitársaság    repülőtér

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL