MyWizz és a magyarok

Wizz Air diszkont légitársaság a héten induló új, utasbarát honlapjával erősíti meg régióbeli vezető helyét, növeli tovább mintegy harminc százalékos közép-kelet európai piaci részesedését, tudtuk meg Daniel de Carvalho-tól, a társaság kommunikációs igazgatójától a mai sajtótájékoztatón.

Az új honlap többségében magyar fejlesztők féléves munkája, kényelmes és praktikus a MyWizz nevű saját fiókkal a neten repülőjegyet vásárolni. A fiókban tárolt személyes profil alapján a gép kitölti az adatokat, lehet családi jegyet venni, módosítani a korábbi foglalásokat.

Sőt, az új honlap web utazásszervezőként is szolgál, mert egységben kezeli a repűlőjegy vásárlás mellett a szállásfoglalást és az autóbérlést is. Tanulmányozzák a kínálatot, érdemes.

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a Malév működésének megszűnésével átrendeződött a légiközlekedés piaca, és kihívás számukra, hogy a keletkezett űr egy részét betöltsék; egyebek között benyújtották pályázatukat a Malév repülési jogaira a kijevi, a tel-avivi és a moszkvai útvonalra.

Daniel de Carvalho tájékoztatása szerint jelenleg a társaság 39 darab Airbus A320 típusú repülőgépe 244 útvonalat repül 28 országban. Tavaly Magyarországon 1,4 millió utast szállítottak, az előző évet 13 százalékos növekedéssel zárták.

Szeptemberi rendezvényünk
Hidroplán nézőhajók a Balatonon

Az idén a budapesti bázison szolgáló gépek számát három új repülőgéppel megduplázták, a képünkön a földön levő repülőgépeik a kettes terminálra való átköltözés reggelén.


Fotó: Budapest Airport

A magyar piac a budapesti bázis intenzív növekedésével, Debrecen belépésével egyre fontosabbá válik, remélik, hogy a repülési jogok megszerzésével együtt idén elérik a kétmillió háromszázezer – négyszázezer utast Magyarországon.

Néhány további részlet a prezentációból:

Kérdésünkre a kommunikációs igazgató elmondta, hogy tavaly az összes utas 17 százaléka magyar állampolgár volt, tehát a 11 millió utasból közel 1,8 millió fő. Idén a tervezett 12 millió utasból ez az arány várhatóan nagyobb lesz, ami Önökön is múlik, kedves olvasók.

Akinek még nincs, javasoljuk, hozzon létre MyWizz fiókot, a Budapestről választható lehetséges úti célok a képen láthatóak.

Ajánlott linkek:
Az új honlap
A SocialTimes értékelése az új honlapról
Wizz Air redizájn

Címkék: fapados    légitársaság    polgári    repülőtér

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL