Red Bull Röpnap a Kopaszi Gáton

Vasárnap rendezték a a 3. Red Bull Röpnapot a Kopaszi gáton, ahol még a verseny alatt interjút készítettünk a zsűritag Czigány Ildikóval, a Malév egykori Boeing B767 óceánjáró repülőgépét vezető első tiszttel. Plusz képtárunkat ajánljuk az eseményről a Facebookon.

Mit gondolsz a Röpnapról?


Még több kép a Facebook oldalunkon

Ez egy kellemes időtöltés, egy aranyos bohóckodás. Bizonyos értelemben tisztelem azokat, akik megpróbáltak itt mindenféle szerkezettel a vízbe lerepülni, de megvallom őszintén, hogy én nem mernék.

Szerinted ez veszélyes?


Még több kép a Facebook oldalunkon

Bizonyos mértékig biztos van benne veszély, olyan magasról oda bepottyanni a vízbe, de aki bevállalós, az bevállalja. A hajókról én is szoktam vízbe ugrálni, de nincs a vízben alattam a repülőszerkezet, ez a kettő nekem együtt sok. Pedig amúgy szeretek repülni is meg úszni is, de valahogy ez a formája nekem nem jön be.

Szeptemberi rendezvényünk
Hidroplán nézőhajók a Balatonon

Amúgy szeretek víz alatt vagy a levegőben lenni, úgyhogy megértem őket, valahol van ebben valami kihívás.

Gondolod, hogy a repülésről megtudnak valamit az emberek ezzel a rendezvénnyel, és jó reklám ez a repülésnek, mert azért itt van legalább 20 ezer ember?


Még több kép a Facebook oldalunkon

Azt nem tudom, de az biztos, hogy akit egyszer a propeller szele megkapott, az nem felejti el. És ahogy itt hallom a narrátort, azért sok minden megtudható a repülésről is, de itt a közönség elsősorban jól akarja magát érezni.

A verseny eredménye és más fontos információk.
Képtár a mentőhajókból

Címkék: Facebook anyagunk    interjú    rendezvények

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL