Bruce Willis és a Mi-24 a Duna felett

Tegnap leforgatták a Die Hard 5 moszkvai repülős jelenetét a Duna felett. Az utómunka majd átfényeli a Magyar Honvédség harci helikopterét lajstromjelében is orosszá.

A felvételen a Mi-24 harci helikoptert Simon Péter őrnagy, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis pilótája vezette. A gép Budaörsről jött – ment, a Rákóczi híd és a Lánchíd közötti légteret repülte a Duna felett.


MTI Fotó: Kallos Bea

A forgatásról három képtárat ajánlunk. Egyik a Magyar Honvédség, másik az Index színeiben készült. A harmadikat meg az Indafotó legjobb képeiből rakták össze.

Talán a munkanap miatt a fanok nem tolongtak a Duna partján, pedig példás volt az esemény hírverése. Akik ott voltak, továbbra is várunk tőlük képeket a Facebook oldalunkra.

Kedvcsinálóként Szabi videóját mutatjuk, aki tegnap a Lánchídról forgatott.

Mielőtt ezt a részt is jövőre megnéznénk a moszkvaira átfényezett budapesti helyszínekkel, a hétvégére ajánljuk a repülést kedvelőknek a sorozat második részét, magyarul Még drágább az életed címen 1990-ből.

Ott az akkor még ifjú Bruce egy repülőtéren füleli le a gonoszt egészen odáig, hogy egy Jumbó szárnyán vívott harc után arról lelépve könnyed mozdulattal égő cigit pöcköl az óriásgépről kifolyó kerozincsíkra.

Végül egy kép arról, miként igézte meg Bruce Willis pesti jelenléte a fogászokat egy kis reklámra Akkor is kihúzom a méregfogad címmel. A képet tagnapi cikkünkhöz csatolták.

Címkék: helikopter    hirek    katonai

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL