Wizz Air akció – nyolc millió jegy húsz százalékkal olcsóbban csak május 16-án

A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága nyolcadik születésnapját és nyolcévnyi töretlen fejlődését ünnepli holnap egy példátlan akciójával: nyolc millió Wizz Air jegy most a szokásos online jegyár 80%-áért vásárolható meg.

“Nagy örömmel tölt el, hogy a Wizz Air nyolcadik születésnapját ünnepelhetjük. A Wizz Air célja az volt megalapításakor, hogy kedvező áron tegye lehetővé az utazást Közép-és Kelet-Európában és más országokban. Több mint 1 500 tagú repülési szakértőkből álló csapatunk azon dolgozik, hogy ígéretünkhöz híven valóban kedvező árú utakat és remek szolgáltatást biztosítsunk, illetve lehetővé tegyük a turizmus növekedését.

Jelenleg mi működtetjük a legfiatalabb és legtisztább repülőgép-flottát Európában és a kilencedik évünkben újra két számjegyű növekedésnek örülhetünk, amely egyértelműen felülmúlja az európai légitársaságok 2012-es átlagát.

Utazzon velünk busszal repülőnapokra

A tavaly március 31-én lezárult üzleti évben utasforgalmunk 15%-kal nőtt és rekord nettó profitot értünk el. Ezeket az eredményeket egyértelműen kitartó és hatékony üzleti tevékenységünknek, biztos pénzügyi teljesítményünknek, kiemelkedően elhivatott munkatársaink és annak a több millió utasnak köszönhetjük, akik a valóban kedvező árakat és a remek szolgáltatást választották.

Mindezt azzal ünnepeljük, hogy nyolc millió jegyet kínálunk a szokásos online ár 80%-áért minden holnap, május 16-án történő foglalás esetén. Minden utast arra bíztatunk, hogy csapjon le a kedvezményes jegyek egyikére a wizzair.com-on,” mondta az évforduló kapcsán Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

Korábbi anyagaink:
Ötéves a Wizz Air
Debrecen felkerült a világtérképre
Már hat Wizz gép a budapesti bázison

Címkék: akciók    fapados    légitársaság

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL