Budapest repült Budapestre

Két újabb járat Budapesten. Tegnap volt a Jet2.com fapados légitársaság harmadik budapesti járatának nyitórepülése, az érkező gépet stílszerűen Budapest névre keresztelték. A Qatar Airways pedig az ázsiai járat budapesti pihenőidejében egy zágrábi járatot teljesít majd.

Folyamatosan gyarapodnak Budapestről az új járatok, a Jet2.com Manchester és Edinborough után már a harmadik járatát közlekedteti heti kétszer, csütörtökön és vasárnap a magyar fővárosba, ezúttal egyébként a társaság székhelyéül is szolgáló Leeds városából.

A Budapest egy Boeing 737-300 típusú 145 férőhelyes repülőgép.


A Qatar Airways népszerű dohai napi járata a budapesti forduló ideje alatt még egy rövid járatot be tud iktatni: május 9-től a nyári menetrend szerint a Dohából 12.15-kor érkező gép egy órát tölt Budapesten, majd továbbindul Zágrábba.

Az 55 perces utat 55 perces forduló követi a zágrábi repülőtéren, majd a katari gép 16:05-re érkezik vissza Budapestre. A katari légitársaság megkapta az üzemeltetési jogot a két város közötti közlekedésre.

Legyen Ön is Airshow Vándor!

A nyári menetrend szerint a Qatar Airways A 320-asa 17:05-kor indul vissza a Perzsa-öböl térségébe és mintegy ötórányi repülés után érkezik helyi idő szerint 23:20-kor Dohába.

Fotók: Budapest Airport

Korábbi anyagaink:
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér tavalyi nagy napjai
Új közvetlen járat a skót whisky hazájába
VIDEÓ: Közvetlen Qatar napi járat Dohába

Ajánlott link:
Budapest Airport

Címkék: fapados    légitársaság    repülőgép    repülőtér

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL