Ryanair farsang Budapesten

Tíz napja O’Leary Ryanair vezér megígérte és ma reggel felszállt az első két repülőgép a légitársaság 51. új budapesti bázisáról. A havazás nem kedvezett a hagyományos vízfüggönyös ünnepségnek, ezért a fapados cég újabb performanszot mutatott be a sajtónak farsang idején. Naptárlányok a nagyfőnököt ábrázoló álarcban és fürdőruhában álltak a szokásos torta mögé.

A cikk írásáig a Budapest Airport weboldalának tájékoztatása szerint Barcelona, London Stansed, Stockholm, Karlsruhe városokba szálltak fel a Ryanair Boeingjei, a mai napon még repülnek Madrid, Dublin és még egyszer London Stansed irányába.

Az ünnepség délben volt, a Londonból visszajött gép előtt a közös esernyő alatt a ceremóniamesterek. Henrike Schmidt a légitársaság sales és marketing managere és Patrich Bohl, a repülőtér légiközlekedési stratégia és fejlesztési vezetője.


Kültéri fotók: Hardy Mihály

A teremben tartott bázisnyitó ünnepségen rajtuk kívül a Ryanair idei jótékonysági naptárjának légikisasszonyai – Lisa, Gillia és Jolanta – működtek közre, akik a képen láthatóan a londoni járaton még formaruhában dolgoztak.

Legyen Ön is Airshow Vándor

A farsang idejére tekintettel az ünnepség végén sokszorozva a légitársaság főnöke is tiszteletét tette.

A déli járat érkezésének képével búcsúzunk, a kép mögé rejtettük a Ryanair ajánlatait, kattintson.

Korábbi anyagaink:
Malév vég egyben a többi légitársaság terjeszkedésének kezdete
Ryanair jövő pénteken új bázist nyit Budapesten

Ajánlott linkek:
Ryanair
Budapest Airport
Légikisasszony váltás Budapesten

Címkék: fapados    légitársaság    repülőtér

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL