Képek Szingapúrból

A héten rendezik Ázsia legnagyobb airshow-ját a híres szigetállamban a Changi reptéren. A két évvel ezelőttihez képest minden nagyobb hangsúlyt kapott, több volt az üzlet, több gép parkolt a szabadtéri területen és több volt a légi bemutató.

Sajnos most nem lehetünk jelen, ezért egy kis szolid kedvcsinálás mellett rászabadítjuk kedves közönségünkre a profi aktuális oldalakat, böngésszenek, böngésszenek.

A nagyok közül az Airbus mint két éve a a 330as katonai változatát hozta, a 380-ast a helyiek naponta láthatják az utasforgalomban, hihetetlen lassan és lomhán ereszkedik le, két éve követtük útját a buszból. Még több Airbus kép és hír.

Boeing a Dreamliner egyik gyári változatával repült ide, legnagyobb gépként uralja is a szabadtéri kiállítóteret, nagyítsa a képeket.

Ők kötötték a legnagyobb üzletet is, kapaszkodjanak meg 22.4 milliárd dollárért 230 darab új típusú 737-est – 201 MAX és 29 darab óceánátrepülő Next-Generation 737-900ER – adnak el egy Jakarta székhelyű társaságnak, a Lion Air-nek. Még több hír és kép a gyár Szingapúr oldalán

Mindenki Ázsiáért lelkesedik, ott várják a legnagyobb növekedést a légi iparban, nagy az érdeklődés, például a brunei szultán is átugrott körülnézni.

Nézzen repülős filmeket

Ez úgy néz ki alulnézetből, hogy a kedvenc kanadai cégünk a Viking Air is bemutató gépet hozott a Twin Otter 400-as szériából, Továbbá itt jelentette be egész világra szóló összes eladását, miközben két éve jószerivel és kis túlzással csak naptárakat osztogatott egy pár négyzetméteres beltéri standon.

Az idén az oroszok is hoztak gépet, a képen látható nemzeti színeikkel dizájnolt teljesen új Beriev 200-ast, de itt lépett fel a francia Dassault Falcon 900 LX, a brazil Embraer és még sokan mások.


Még több kép a Flickr gyüjteményében

Az újdonságokkal még foglalkozunk majd a GÉPMADARAKban, a Vizirepülésen is, érdemes visszanézni.

Korábbi anyagaink:
VIDEÓ: Airshow Szingapúrban egy és kettő
Fapadossal Ázsiában
Dornier repülőgépgyár Manilában

Ajánlott link:
Singapore Airshow

Címkék: képtár    repülőnapok    Szingapúr

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL