A Qatar Airways királyi várója Heathrow-n

Az ötcsillagos légitársaság Qatar Airways a héten nyitja meg az új Premium Lounge-át a londoni Heathrow repülőtér 4. terminálján, a Doha – London Heatrow napi járatok számát pedig márciustól négyről ötre emeli.

Magyarul talán az ötcsillagos színvonal miatt inkább királyi várónak nevezhető, az angol magánklubok színvonalát idéző Premium Lounge lesz a légitársaság első Dohán kívüli ilyen létesítménye az első osztályú és a business osztályú utasok számára.

A szolgáltatások is különlegesek. Az ételek látványkonyhában készülnek. ahol szinte egy színielőadás keretében főz az ötcsillagos hotelekből verbuvált személyzet, Delicatessek, bárok szolgálják az utasok további kényelmét.

Legyen Ön is Airshow Vándor

Az átszállásra váró utasok akár frissítő fürdőt is vehetnek a fűtött padlójú tükrös és mindenféle márkás pipere cikkekkel ellátott helyiségekben.

A pihenés mellett különböző szórakozási lehetőségek, szabadon használható Wifi csatlakozás áll rendelkezésre, a Business Centerben pedig számítógépekkel és nyomtatókkal is dolgozhatnak az arra vágyók.


Gépek Dohában,
kedvezmények még 2012 január 31-ig

A londoni nyári olimpiai és paralimpiai játékok miatt az egész világ figyelme a brit fővárosra esik, a légitársaság ezért a kiemelkedő szolgáltatási színvonallal növeli az elégedett utasok számát.

Láthatna
hidroplánt repülni a lagunák városában
ha Magyarországon felszállna a
velencei karneváli különvonatra

Korábbi anyagaink:
VIDEÓ: Napi járat Budapestről Dohába
Qatar gépek kommentárral a GÉPMADARAK-ban
Új terminállal bővült a londoni Heathrow Repülőtér

Ajánlott linkek:
Qatar Airways
Heathrow Airport

Címkék: hirek    külföld    légitársaság    polgári

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL