Piaggio Aero bejelentések az EBACE-n

Egyik kedvenc repülőgépünk, a P 180 Avanti, a levegő Ferrarija tovább építi világkereskedelmi hálózatát és terjeszti különleges megjelenését.

A héten a svájci városban, Genfben rendezett legnagyobb európai üzleti repülőgép találkozón (EBACE) a Piaggio Aero repülőgépgyár az ötös csarnokban kiállította Mimmo Paladino különleges formáiba és színeibe öltöztetett repülőgépmakettjét, a P180 Avanti II Star Huntert.

Irtunk már a makett milánói bemutatkozásáról, most újabb képeket kaptunk róla a gyártól:


A szabad területen pedig látható a tavalyi év második felében a biznisz jetekkel a versenyt felvevő és már egy charter társaságban szolgáló Wind Jet Platinum Line dizájn is.

Highslide JS

A gyár Genfben jelentette be nagy britanniai és egyiptomi kizárólagos értékesítőinek kiválasztását. A Farnborough-i székhelyű Corporate Jet Management üzemeltet is, míg a kairói Alkan Air ezen felül javító bázissal is rendelkezik.

Ezzel a Piaggio Aero minden földrészen dolgozik kizárólagos értékesítőkkel, ami természetes is egy olyan piacra vitt családi vállalkozásnál, ahol az olasz Ferrarin kívül a jelentősebb részvényesek között találhatók indiai (TATA, Mubadala) és arab emirátusok beli befektetők is.

Reméljük, hogy jövőre már a helyszínről tudósítunk majd, most felhívjuk a figyelmet az idei rendezvényről a FLIGHT International által készített képekre, videókra, melyek elérhetőek az alábbi ajánlott linkek alatt.

Korábbi anyagaink:
P 180 Paladino átköltésében
Piaggio Aero a kenguruk földjén
Félmillió repült óra tolólégcsavarral
Piaggio Aero a GÉPMADARAK-ban

Ajánlott linkek:
Piaggio Aero Repülőgépgyár
FLIGHT International anyagai az idei EBACE-ról

Címkék: hirek    külföld    polgári    repülőgép    repülőnapok

1 hozzászólás

  1. Repülni jó » Érkeznek az F1-es pilóták Budapestre

    2011. július 29. @ 10:33

    […] A Ferrarinak saját repülőgépgyára is van – a Piaggio Aero […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL