Magyarország – Hollandia a levegőben

Tegnap megérkezett a holland foci válogatott a ma esti Európa bajnoki selejtező mérkőzésre, amit kedden újabb meccs követ Hollandiában. Utánanéztünk, hogyan utaznak a válogatott csapatok.

A holland labdarúgó válogatott repülőgépe csütörtökön 13 órakor landolt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér betonján és leparkolt a 2-es terminál SkyCourt, vagyis Égi Udvar elnevezésű új terminálépülete előtti 63-as állóhelyen.


Snejder és Kuyt a megérkezés után

A világ második legjobb futballcsapata a svájci Hello AG nevű légitársaság Airbus A320-as típusú külön repülőgépével érkezett Budapestre.


A Hello AG svájci charter társaság
az Airbus A320 mellett Boeing MD90 típussal is repül

A narancsmezes holland válogatott ma este fél kilenckor a Puskás Ferenc stadionban mérkőzik meg a magyar nemzeti tizeneggyel, majd szombaton a délelőtti órákban – reméljük néhány kapott góllal a poggyászában – száll fel a gépük Amszterdam irányába.

Highslide JS

A Carpatair kisebb Fokkerét elkaptuk mobilképen tavaly
februárban Ferihegyen az Aeroplex parkolójában

Felhívtuk Gelei Károlyt, az MLSZ technikai igazgatóját, hogyan utazik a magyar válogatott a keddi mérkőzésre. Elmondta, hogy a mieink hétfőn a Carpatair különgépével repülnek és kedden közvetlenül az amszterdami mérkőzés után utaznak haza.

A magyar szurkolóknak a keddi mérkőzésre az MLSZ nem szervezett külön charter járatot, de a technikai igazgató úgy tudja, hogy a nekünk biztosított ezer jegyet a szurkolók megvették.

Mindenkinek jó szurkolást mind a kettő meccsen, hajrá magyarok!

Korábbi anyagaink:
Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és az Égi Udvar
A SkyCourt építése képekben

Ajánlott linkek:
A Hello svájci charter társaság
Carpat Air temesvári központú légitársaság

Címkék: hirek    légitársaság    repülőgép

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL