Pályázati információk az Új Széchenyi Terv honlapján

Érdemes a repüléssel kapcsolatos területeken tevékenykedő vállalatoknak a korábbi a spájzban ragadt terveket leporolni, vagy régen dédelgetett álmokat projektbe foglalni, itt az Új Széchényi Terv.

Az Új Széchenyi Terv megújult honlapja (http://ujszechenyiterv.gov.hu) könnyen hozzáférhető tájékoztatást ad a programról és az egységes fejlesztéspolitikai rendszerről. A kis- és közepes vállalkozások hiteles forrásból és egy helyen böngészhetnek a nekik kínált lehetőségek között. Az áttekinthető szerkezetű honlapon minden érdeklődő gyorsan megtalálja a számára megfelelő kiírásokat.


Videónk 2010 október végén készült

A célirányos tájékozódásban segít a honlap Pályázati kereső menüpontja. A térképes keresőben Magyarország régiói és több más szempont szerint szűkítve is kigyűjthetők a pályázatok. Az oldalon elérhető a pályázáshoz szükséges minden információ, letölthetőek a dokumentumok (pályázati felhívás, útmutató, adatlap).

A honlapon megtalálható a Pályázati kézikönyv és az Új Széchenyi Terv hét programja. A sajtónak szánt tartalmak – friss hírek, sajtóközlemények – hamarosan médiatárral (videó- és képgyűjtemény) egészülnek ki.

A Partnerség menüpont alatt található interaktív fórumon a pályázók gyors regisztrációt követően oszthatják meg egymással is véleményüket és javaslataikat az Új Széchenyi Tervről és pályázatairól.

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztály)

Küldjön anyagot a repülés szépségéről a
HungaroControl mobilvideó pályázatunkra
kétnapos sörtúrát nyerhet Prágába az STA Travel szponzorálásában

Címkék: hirek    pályázat

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL