Közvetlen járat Katarba

Magyar fociszurkolók nagy örömére közvetlen járat köti össze a 2022 évi világbajnokság helyszínét Budapesttel, tegnap délután leszállt Ferihegyen a Qatar Airways új járata.

A foci VB megszerzéséért sokat tett Európa, a szurkolók százmillióin kívül a közel keleti öböl menti mini állam prezentátora a helyszínért folytatott versenyben Pep Quardiola, a világ mai legjobb futballcsapatának, a Barcelonának az edzője volt.

A VB hihetetlen fejlődést és turista forgalmat generál majd a következő évtizedben, talán nem véletlen, hogy január elején nyitották meg a közvetlen Barcelona-Doha járatot is, amit Boeing B777 géppel teljesítenek.


Airbus Berlinben

Hozzánk heti négy alkalommal Airbus A320 típussal repülnek, idefelé beiktatva egy leszállást Bukarestben. A dohaiak biztos nem fogják a két város nevét összekeverni.

A közvetlen járat további nagy előnye, hogy akik csak átszállásra használnák Dohát Ázsia vagy Ausztrália felé, azoknak nem kell ellentétes irányban Frankfurt-Amszterdam-London felé elindulniuk és emiatt több órát, hosszabb utat és nagyobb költségeket állniuk.


Egy Boeing B777-300R várja a továbbutazókat
a Dohai Nemzetközi Repülőtéren

Másfelől a Qatar Airways szinte az egész világot repüli, ezért Dohából további jó csatlakozásokat tud biztosítani, most kell lecsapni minden érdeklődőnek a légitársaság honlapján a bevezető árakra.

Korábbi anyagaink:
Fapadossal Ázsiába egy és kettő

Ajánlott link:
Qatar Airways
Fotótár a ferihegyi eseményről

Küldjön anyagot a repülés szépségéről a
HungaroControl mobilvideó pályázatunkra
vitorlázórepülést nyerhet Farkashegyen

Címkék: légitársaság    polgári    repülőtér

2 hozzászólás

  1. Repülni jó » Képtár: Qatar Airways Budapesten

    2011. február 19. @ 13:55

    […] megérkezésről készített anyagunk itt […]

  2. Repülni jó » Budapest Liszt Ferenc Repülőtér és az Égi Udvar

    2011. március 19. @ 18:01

    […] anyagaink: Közvetlen járat Katarba Napi járatot indít az American Airlines Budapestre VIDEÓ: Ferihegyi […]

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL