Akár 41 százalék kedvezmény 5 napig az easyJetnél

Így év elején megcsiklandozza a pénztárcákat az easyJet, a mai nap közzétett ajánlatát érdemes az első félévre tervezett utazásainkra próbálgatni.

A légitársaság honlapjának kínálata szerint minden helyre, minden útvonalra 2011. február 2 és július 13 közötti utazásokra szólnak a kedvezmények.

Az easyJet Ferihegyről Londonba két reptérre, Párizsba, Berlinbe, Dortmundba és Genfbe repül.

Ha valaki egy verőfényes májusi napon el szeretné jegyezni a kedvesét Párizsban, az Eiffel torony árnyékában, akkor egy mai, péntek délutáni keresés a következő költségeket mutatja.

Highslide JS

Három naptári napra illik menni, mert akkor egy tiszta párizsi nap biztos. Nézzünk egy hétközi meg egy hétvégi árat az easyJet.com oldal magyar nyelvű keresőjében.

Május 17-én oda 8 400 Ft, vissza 15 181, kell egy húsz kilós bőröndjegy is előre fél áron 6 800 Ft, meg vennék egy biztosítást is 4 300 Ft, mindez egy főre, így végül két főre hetven ezerből már van repülőjegyem. Ha hétvégén veszem a jegyet péntek vasárnapra, akkor a visszaút két főre 6 400 forinttal olcsóbb. Mindez internetes foglalással és Visa Elektron kártyával stb.

Az akcióban 150 000 darab ingyenes éjszakát is kínálnak a saját hotelhálózatukban, nézzük, tudnék-e ilyet Párizsban elcsípni. Nem, mert Párizsban nincs ilyen hotel, viszont kínálnak egy másik hálózatban 70 százalék kedvezményt. Nézzük a hétvégét.

10 perc keresés után négy kilométerre a toronytól durván százezer forintért találtam egy az eseményhez méltó kétágyas három csillagos szállást a Louvre-nál.

A lényeg, hogy 170 000 Ft-ért ott vagyunk, a többi már csak rajtunk múlik.

Keresgéljenek, még van több mint négy napjuk erre!

Korábbi anyagaink:
Az easyJet Párizsba repül
Ünnepeljen az easyJettel a négyes szám jegyében

Címkék: akciók    légitársaság

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL