Mobilvideó pályázat a repülés szépségéről

A mobil mindig kéznél van, fotóval, videóval azonnal tudunk reagálni a nekünk tetsző dolgokra. Az elmúlt évben szédületes fejlődés ment végbe a mobil eszközökben a kamerák területén, ma már nem kivételes a HD minőség. Itt az ideje mobilvideó pályázatunk kiírásának.

A pályázat tárgya széles értelemben véve a repülés szépsége. Nemcsak a levegőben átélt kellemes pillanatok, látvány rácsodálkozások lehetnek a pályamunkák tárgyai, hanem a földi elő- és utókészületek, a repülőterek labirintusai, kisgépes repülések vagy más repülőeszközök vagy múzeumok, szabadtéri kiállítások és még sorolhatnánk. Minden, ami a repülés szépségét tükrözi, az érte rajongókat erősíti.

Azért most indítjuk a pályázatot, mert bízunk abban, hogy a repülést kedvelők közül a karácsonyi akciók hatására sokan már cseréltek vagy még a hátralevő időben cserélnek korszerűbb mobilra, és a téma irányában utaznak, mozognak is 2011 január 31-ig, amíg be lehet küldeni a pályamunkákat.

De az ünnepek arra is jók, hogy a 2010-ben készített mobilvideók átfésülésével, megvágásával az archívumok is életre és pályázatba keljenek.

A pályázat hivatalos neve HungaroControl mobilvideó pályázat a repülés szépségéről. Az első díj egy látogatás a Hungarocontrol Magyar Légiforgalmi Zrt. központjában, mellé a díjban egy kétszemélyes négycsillagos wellness hétvégét adunk Siófokon a Hotel Vértes szponzorálásában.

A második díjunk egy kétszemélyes kétnapos sörtúra Prágába, a két harmadik díj pedig egy-egy vitorlázó iskolakör az Aeroclub Farkashegy jóvoltából.

Végül itt elolvashatóak a pályázat részletes feltételei, amiből kiderül, hogy hagyományainknak megfelelően nem anonim pályázati résztvevőket várunk.

Jó pályázást minden érdeklődőnek, éljen a repülés szépsége, hogy repülni JÓ legyen.

Ajánlott linkek a szponzorokról:
VIDEÓ: HungaroControl és az új légügyi stratégia
HungaroControl Magyar Légiforgalmi Zrt
Hotel Vértes Siófok
STA Travel
Aeroclub Farkashegy

Ajánlott gyűjtemény mobilvideóinkról

Címkék: mobil    pályázat

STA TRAVEL