Légi főnökök fogadása a Forma-1 autóversenyen

Miközben mindenki a világbajnok személyéért izgult a Forma 1 autóverseny utolsó közel keleti futamán, kevesen tudták, hogy a mezőny hátsó fertályán az inkább légi főnökök külön versenyt vívtak.

Mint ahogy gentleman-ekhez illik, az idei szezon előtt a Forma-1 autóverseny két újonca, a Lotus és a Virgin vezetője fogadott, hogy akinek a csapata hátrább végez a szezonban, az beáll a másikhoz dolgozni. No nem versenyautót vezetni, hanem légi utas kísérőnek a másik fogadó egyik interkontinentális járatára.

Íme a 2010 évi csapatverseny végeredménye, egyikük sem szerzett pontot, de a Lotus hajszállal, jobb helyezésekkel megelőzte a Virgint:

Akkor jöjjenek az urak, a képen zöld sapkában a fogadás nyertese Tony Fernandes az Air Asia és a vesztes Sir Richard Branson, a Virgin Atlantic légi birodalmak vezetői.

Highslide JS

A gratulációt követően nem vacakoltak, hanem bele is vágtak az előkészületekbe, méretet vettek a majd szolgálatba álló légikisérőről.
Sir Richard szokásához híven itt is felkapta az egyik segítőt, talán leendő kolléganőjét.

Mielőtt valaki félreértené, természetesen csak egy útról van szó még nem kijelölt időpontban Kuala Lumpur és London között, ahol a bevétel a vesztes által kitűzött jótékonysági célra megy.

Valószínűleg nem leszünk ott az úton a fedélzeten, de mindenképpen írunk róla, hiszen a repülés e két nagy alakjának a légi utazás népszerűsítése volt és lesz a szívügye.

Korábbi anyagaink:
Fapadossal Ázsiában – folytatás
Repüljön félelem nélkül a Virgin Atlantic-kel

Ajánlott linkek:
Joshua Ongys blogja
Air Asia
Virgin Atlantic

Címkék: külföld    légitársaság    sport

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL