Újabb nyári Malév célállomás – Barcelona

A Malév folyamatosan publikálja a jövő évi nyári menetrendjének újabb célállomásait és kezdi meg a jegyek értékesítését. Kréta, Korfu és Burgasz után a legújabb nyári célállomás tíz év után újra Barcelona.

Barcelona Katalónia fővárosa és egyben legnépesebb települése, valamint Spanyolország második legnagyobb városa, ahol 1,6 millióan élnek.

Highslide JS

Barcelona a világ leglátogatottabb városainak rangsorában a 12. helyen szerepelt és a negyedik leglátogatottabb város Európában London, Párizs és Róma után.

Mindezeken túl a legnépszerűbb spanyolországi nyaralóhely, mely évente több mint 5 millió turistát fogad. Barcelona gazdasági jelentőségét jól mutatja, hogy egy főre eső GDP mutatója 44%-kal magasabb az EU átlagnál.

A Malév arra számít, hogy a magyar utazóközönség körében, a malagaihoz hasonlóan népszerű lesz a barcelonai járat. A menetrend ugyanakkor kedvező a balkáni országokból érkező átszálló utasoknak is.

2011 március 27-től heti négy járat közlekedik.

Budapest-Barcelona (BCN) járat menetrendje
(helyi idő szerint)

Jegyek már a mai naptól foglalhatók a www.malev.hu oldalon

A Malév új járatával együtt a 2011-es nyári csúcsszezonban már hetente 19 járattal biztosít közvetlen kapcsolatot Budapest és Spanyolország gazdasági, kulturális és turisztikai központjai között a következő városokba – Madrid, Malaga, Barcelona és Palma de Mallorca.

Korábbi anyagaink:
VIDEÓ: Zámbó Mihály kapitány szélső repülése
VIDEÓ: Malév Boeinggel Milánóba
VIDEÓ: Malév Bombardier Q400-assal Stuttgartba

Ajánlott link:
Malév

Címkék: hirek    légitársaság

1 hozzászólás

  1. GYÖRGY NÉMETH

    2015. augusztus 10. @ 16:59

    további jó EGÉSZSÉGET-üdv gyuri!

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL