Foglaljon olcsón a Malév téli menetrendjében

A Malév október 31-én életbe lépő téli menetrendjében utasai igényeihez igazodva több járat sűrűségét is növelte. Októberben nemzetközi kampányt indít, már mindössze 22.900 Ft-os bruttó ártól foglalhatóak jegyek az egész téli szezonra.

Az előző téli menetrendi időszakhoz képest heti kettőről heti háromra növekszik a jordán fővárosba, Ammanba közlekedő Malév repülőjáratok száma. Helsinkibe a heti kilenc helyett, heti tizenkét járat közlekedik, a nyáron újraindított dublini járat pedig a téli menetrendben heti öt alkalommal fog repülni.

Pristinába idén télen lehetősége nyílt a légitársaságnak az éjszakai üzemelés beindítására is, a már meglévő napközbeni járatok mellett, mely a Nyugat- és Észak-Európába tovább utazó utasok számára biztosít még kedvezőbb csatlakozást.

További változás október végétől a menetrendben, hogy a légitársaság megszünteti a Bécsbe és Pozsonyba közlekedő buszjáratait, viszont Kassába továbbra is el lehet jutni a Malév járatszámon üzemelő Airport Shuttle minibuszokkal.


Mobilképek Szentpétervár – Budapest között
2010 október elején

A Malév utasainak mintegy egyharmada átszálló utas, ezért a légitársaság számára különösen fontos a jó csatlakozások biztosítása. A légitársaság európai célállomásai mellett közel-keleti útvonalaira is nagy figyelmet fordít, mely átszálló utasainak jelentős hányadát adja.

Az őszi-téli időszakban a légitársaság folyamatosan kínál kedvező áron elérhető repülőjegyeket és utazási csomagokat a Malév hálózat főbb városaiba.

A légitársaság a téli időszakra történő értékesítésének támogatására októberben jelentős volumenű nemzetközi kampányt indított.

Ennek keretében október 31-ig mindössze 22.900 Ft-os bruttó ártól foglalhatóak jegyek a Malév számos népszerű célállomására. Az akciós árú jegyek a téli hónapok szinte bármelyik napjára lefoglalhatóak a 2010. november 1. és 2011. március 31. közötti időszakban.

Korábbi anyagunk:
Óriáskampány a Malévtól
VIDEÓ: Malév a nemzeti légitársaság

Ajánlott link:
Malév

Címkék: hirek    légitársaság

Szóljon hozzá!

STA TRAVEL